Lagom

Lagom on hyviä pikku juttuja, jotka auttavat sinua arjen paremmissa valinnoissa. Herkulliset Snäkkärit ja käyttövalmiit kanafileet.

Katso tuotteet

Lagom – ei liikaa, eikä liian vähän. Juuri sopivasti.

Sitähän Lagom on, hyviä pikku juttuja, jotka auttavat sinua arjen paremmissa valinnoissa. Jos syöt 80% Lagomisti, voit syödä 20% miten huvittaa. Lagomin tavoite on tarjota hyvänmakuisia, ravinteikkaita ja sopivan kokoisia arkea helpottavia ratkaisuja. Lagom-tuoteperhe sisältää tällä hetkellä Snäkkärin, eli kaura-siemennäkkärin, MysliSnäkkärin ja 100% KauraSnäkkärin sekä käyttövalmiit kanafileet vedessä, tomaattikastikkeessa ja auringonkukkaöljyssä. Tuotteet toimivat herkullisina ja terveellisinä välipaloina, mutta taipuvat myös ruoanlaittoon.

Lagom on Lejoksen brändi ja kehittelemme siihen juuri suomalaisille sopivia tuotteita yhdessä kumppaneidemme kanssa. Loistava esimerkki tästä on Iltalehden Kultainen Pippuri 2019 -kisassa vuoden välipalaksi valittu Snäkkäri!

Lagom 100% KauraSnäkkäri

Kotimaiseen täysjyväkauraan leivottu Lagom 100% KauraSnäkkäri on markkinoiden ensimmäinen kokonaan kaurainen näkkileipä. Kevyt, rapea ja kauraisen makea. Gluteeniton, laktoositon ja vegaaninen välipalauutuus!

Jos tekee mieli pizzaa

Silloin kun haluaa herkutella ja tekee mieli hieman oikaista, voi pizzaan käyttää Lagomin kanaa tomaattikastikkeessa. Tällöin ei tarvitse kastiketta erikseen! Pizzan voi valmistaa perinteisesti uunissa, tai aurinkoisen sään tullen grillissä!

Grillipizza Lagom kanafileellä

Lagom -tuotteet

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.