
Parmesankanatahna
Lagom kanafileestä valmistat helposti ruokaisan tahnan Snäkkärille tai leivälle. Täyteläiset maut saavat raikkautta omenasta ja sitruunasta.
20
min
Helppo
6
annosta
Valmistusaineet
- 2 prk Lagom kanafile auringonkukkaöljyssä
- 1,5 dl majoneesia
- 3 rkl sitruunamehua
- 1 rkl sinappia
- ½ omenaa
- ¼ pnt rucolaa
- 50 g parmesania
- ½ tl suolaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
- Valuta kanoista öljy pois ja hienonna kulhossa kanafileiden rakenne rikki esimerkiksi haarukalla.
- Lisää joukkoon majoneesi, sitruunamehu ja sinappi ja sekoita.
- Raasta omena, purista neste pois raasteesta ja lisää joukkoon.
- Hienonna rucola pieneksi ja raasta parmesan pienellä raastinterällä hienoksi.
- Lisää rucola ja parmesan tahnan joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Mausta tahna suolalla ja pippurilla.