Out Of Home -tiimi palveluksessasi

Palvelemme mm. kahviloita, kunto- ja liikuntakeskuksia, apteekkeja, hotelleja, tukkuja, sekä erilaisia verkkokauppoja. Myös toimistoihin ja työpaikoille mietimme mielellään parhaat juoma- ja välipalaratkaisut. Laadukkaiden, vähittäiskaupasta tuttujen tuotteiden lisäksi OOH-tiimimme auttaa sinua ja yritystäsi menestymään tuomalla parhaat ratkaisut myyntipisteeseesi. Tutustu edustamiimme brändeihin ja ollaan yhteydessä sinulle sopivista ratkaisuista.

Ota yhteyttä Out Of Home myyntiin: ooh@lejos.fi

OOH-tiimi

Tilausportaali asiakkaillemme

Uutuuksia, tarjouksia, ideoita, trendejä!
Tilaukset helposti suoraan 24/7 mobiililla, padilla ja/tai tietokoneella.

Lejoksen Out of Home ammattilaisten verkkokauppa palvelee tilausportaalina mm. kahviloita, kunto- ja liikuntakeskuksia sekä toimistoja. Tilausportaaliin voit rekisteröityä asiakkaaksi, kunhan sinulla on yritystunnus ja odotat hetken, että myyjät kuittaavat sinut asiakkaaksi.
Jos sinulla on kysyttävää tilausportaalista, olethan yhteydessä OOH-myyjiimme.

Tilausportaali on auki - sinne pääset alla olevasta linkistä!

Otamme vastaan uusia asiakkaita myös osoitteessa tilaukset@lejos.fi tai puhelimitse puh. +358 207 413 800. Palvelemme arkisin klo 08.00-16.00.

Siirry tilausportaaliin

Palvelut teollisuudelle

Teollisuusmyyntimme on sisaryrityksemme, Ki-Salin hommia. Kätevästi saman katon alta raaka-aineet ja pakkausmateriaalit! Laajan kansainvälisen verkostomme avulla löydämme tarpeisiisi parhaat raaka-aineet. Lue lisää täältä:

Teollisuusmyynti

Vähittäiskauppa ja kioskit

Myymme maahantuomia tuotteitamme yksinoikeudella kaikkiin Suomen vähittäiskauppoihin, R-kioskeihin ja esimerkiksi huoltoasemille. Alueesi myyjä miettii ilolla kanssasi parhaat mahdolliset tuotteet ja esillepanoratkaisut kauppasi asiakkaita ajatellen. Älä siis epäröi olla yhteydessä, olit sitten uusi tai nykyinen asiakas.

Lisää ammattilaisille

Seuraamme aktiivisesti trendejä ja ilmiöitä, joita voimme hyödyntää yhteistyössämme asiakkaidemme kanssa. Messuilta ja maailmalta tuomme aina uusimmat kansainväliset trendit arvioitavaksi Suomen markkinoille ja olemme avoinna hulluillekin ideoille. Emme siis väitä, että asiakkaidemme ideat ovat hulluja, mutta sitäkin ne saavat olla.  Alla muutama vinkki juomamyyntiin. 

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.