Paahdettu rosmariinivoi
Paahdettu voi yhdistettynä vaahdotettuun voihin maistuu taivaalliselta rosmariinilla maustettuna ja tuo hienon pähkinäisen maun. Levitä kerros rosmariinivoita Snäkkärin päälle ja nauti.
- ei sisällä pähkinää
- gluteeniton
- kananmunaton
- soijaton
- Lisukkeet
60
min
Helppo
10
annosta
Valmistusaineet
- 0,5 kg normaalisuolaista voita
- ½ tl suolaa
- 2 oksaa tuoretta rosmariinia
- mustapippuria
Valmistusohje
- Kuutioi voi pieniksi kuutioiksi ja anna lämmetä huoneenlämpöiseksi.
- Kuumenna puolet voista kattilassa rosmariinin oksien kanssa välillä sekoittaen, kunnes voi alkaa ruskistua, tuoksua pähkinäiseltä ja kuohahtaa.
- Kaada voi jäähtymään toiseen astiaan ja ota rosmariininoksat talteen leikkuulaudalle.
- Vaahdota pehmeä voi yleiskoneessa ja lisää joukkoon jäähtynyt paahdettu voi ohuena nauhana.
- Hienonna rosmariinin lehdet ja lisää joukkoon.|Mausta rosmariinivoi suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.