Garlic Knots valkosipulisolmut
Valkosipulisolmut, ai että. Yksinkertainen on herkullista, tämä resepti sen todistaa. Täydellinen pizzataikina, valkosipulia, parmesania ja tulinen tomaattikastike, muuta ei tarvita.
Valmistusaineet
Valmistusaineet:
- Hungry Chef Nascosto jauho
- tai
- Hungry Chef Pizzajauho
- voita
- valkosipulia
- parmesania
- timjamia
Lisäksi:
Valmistusohje
- Valmista pizzataikinasi etukäteen Hungry Chefin -jauhoilla pakkauksen ohjeen mukaan.
- Voitele valurautainen paistinpannu kevyesti oliiviöljyllä. Jaa taikina noin 18-20 osaan ja muotoile jokaisesta osasta käsin pieni pallo.
- Aseta uuninkestävä pieni vuoka paistinpannun keskelle ja lisää sitten taikinapallot ympyrämäisesti sen ympärille ja vuoan reunoille. Älä huoli Jos pallojen välissä on pieniä rakoja, ne laajenevat uunin kuumuudessa.
- Kun taikinapallot ovat asettuneet sisään, peitä paistinpannu liinalla ja anna levätä huoneenlämmössä 30 minuuttia.
- Laita Ooni pizzateräs uuniisi kuumenemaan 250°C. Voit tarkistaa Oonin sisälämpötilan nopeasti ja helposti Ooni-infrapunalämpömittarilla.
- Sekoita kulhossa pehmeä voi, persilja ja murskattu valkosipuli ja sekoita keskenään. Aseta sivuun.
- Lusikoi valkosipulivoi taikinapallojen päälle ja sivele tasainen kerros voiseosta taikinapallojen päälle taikinaharjalla. Aseta paistinpannu pizzateräksen päälle ja paista 10 minuuttia.
- Kun taikinapallot ovat kypsiä ja kullanruskeita, ota paistinpannu pois uunista ja aseta se puiselle leikkuulaudalle. Ripottele päälle parmesania ja timjamia.
- Lisää keskellä olevaan kulhoon Hungry Chefin Diavola tomaattikastiketta ja anna viilentyä 5-10 minuuttia. Nappaa taikinapallo kerrallaan ja dippaa tomaattikastikkeeseen!
Yksinkertainen on herkullista!