Garlic Knots valkosipulisolmut

Valkosipulisolmut, ai että. Yksinkertainen on herkullista, tämä resepti sen todistaa. Täydellinen pizzataikina, valkosipulia, parmesania ja tulinen tomaattikastike, muuta ei tarvita.

60 min Helppo 4 annosta

Valmistusaineet

Valmistusaineet:

Lisäksi:

Valmistusohje

  1. Valmista pizzataikinasi etukäteen Hungry Chefin -jauhoilla pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Voitele valurautainen paistinpannu kevyesti oliiviöljyllä. Jaa taikina noin 18-20 osaan ja muotoile jokaisesta osasta käsin pieni pallo.
  3. Aseta uuninkestävä pieni vuoka paistinpannun keskelle ja lisää sitten taikinapallot ympyrämäisesti sen ympärille ja vuoan reunoille. Älä huoli Jos pallojen välissä on pieniä rakoja, ne laajenevat uunin kuumuudessa.
  4. Kun taikinapallot ovat asettuneet sisään, peitä paistinpannu liinalla ja anna levätä huoneenlämmössä 30 minuuttia.
  5. Laita Ooni pizzateräs uuniisi kuumenemaan 250°C. Voit tarkistaa Oonin sisälämpötilan nopeasti ja helposti Ooni-infrapunalämpömittarilla.
  6. Sekoita kulhossa pehmeä voi, persilja ja murskattu valkosipuli ja sekoita keskenään. Aseta sivuun.
  7. Lusikoi valkosipulivoi taikinapallojen päälle ja sivele tasainen kerros voiseosta taikinapallojen päälle taikinaharjalla. Aseta paistinpannu pizzateräksen päälle ja paista 10 minuuttia.
  8. Kun taikinapallot ovat kypsiä ja kullanruskeita, ota paistinpannu pois uunista ja aseta se puiselle leikkuulaudalle. Ripottele päälle parmesania ja timjamia.
  9. Lisää keskellä olevaan kulhoon Hungry Chefin Diavola tomaattikastiketta ja anna viilentyä 5-10 minuuttia. Nappaa taikinapallo kerrallaan ja dippaa tomaattikastikkeeseen!

Yksinkertainen on herkullista!

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.