Nopea kanatoast Lagomin tapaan
Kevyeen ja proteiinipitoiseen kanatoastiin tuovat ruokaisuutta täyttävät kanafileet. Leipien väliin voit valita mielimakusi kolmesta eri kanafilevaihtoehdosta; kanafile öljyssä, kanafile vedessä tai kanafile tomaattikastikkeessa. Tämä nopea herkku auttaa jaksamaan pitkään hektisessä arjessa. Toimii myös kevyenä välipalana vaikkapa ennen treenejä! Kokeile itse!
15
min
Helppo
4
annosta
Valmistusaineet
- 4 prk Lagom Kanafile tomaattikastikkeessa
- 8 kpl paahtoleipää
- 1 dl quacamolea
- 8 kpl cheddarjuustoviipaletta
- 8 kpl jalopenoviipaleita
Valmistusohje
- Voitele leivät quacamolella.
- Levitä yksi siivu cheddaria jokaiselle leivälle quacamolen päälle.
- Jaa neljän leivän päälle kananfileet sekä jalopenot.
- Nosta päälle toinen voideltu leipä kanneksi ja paahda toasterissa tai paistinpannulla noin 3 minuuttia per puoli, kunnes leipä on rapea ja juusto sulanut.
Kanafile on monipuolinen ja se soveltuu salaatteihin, pastaan, voileivän päälle, burgerin väliin, osaksi lounasta tai miltei mihin vaan.
Lagom tarjoaa hyvää juuri sopivassa koossa.
Sopiva määrä liikuntaa, työtä, ravintoa ja lepoa. Se on kokonaisvaltaista hyvinvointia! Muista olla armollinen itsellesi.