'Nduja toastit

Lämmin leipä, toast, on varsinaista pika- ja lohturuokaa. Kun täytteeseen lisää Hungry Chefin ’Ndujaa eli salamitahnaa, on makuelämys supermaistuva! Kokeile jo tänään tätä lempeän tulista ’Nduja toastia!

25 min Helppo 4 annosta

Valmistusaineet

Toastit:

  • 1 hiivaleipä
  • 1 prk Hungry Chef 'Ndujaa
  • 150 g Manchego juustoa
  • 1 pieni prk kapriksia
  • 1 tl juoksevaa hunajaa
  • 2 rkl etikkaa
  • 1 banaanisalottisipuli
  • 1 rkl silputtua lehtipersiljaa
  • juoksevaa hunajaa leipien päälle

Valmistusohje

  1. Valuta kapriksista liemi talteen ja lisää liemen joukkoon 1 tl hunajaa ja 2 rkl etikkaa.
  2. Kuori banaanisalottisipuli ja leikkaa siitä ohuita siivuja.
  3. Kaada kapristen maustettu liemi sipulisiivujen päälle, sekoita hyvin ja jätä pöydälle maustumaan.
  4. Leikkaa juustosta muutaman millin paksuisia siivuja.
  5. Siivuta leipä, laita kunkin leipäviipaleen päälle 2-3 juustosiivua.
  6. Levitä ’ndujaa 1 tl juustosiivujen päälle ja paahda leipiä uunissa 200 asteessa reilu 5 min/kunnes juusto sulaa.
  7. Siivilöi sipulit, sekoita kapristen kanssa ja silppua sekaan lehtipersiljasilppu.
  8. Ota leivät uunista ja valuta ohuesti juoksevaa hunajaa leipien päälle.
  9. Lusikoi 1 rkl sipuli-kaprissekoitusta lämpimien leipien päälle ja tarjoile!

Mitä 'Nduja oikeastaan on ja mihin kaikkeen sitä voi käyttää?

Kokosimme yhteen parhaat vinkit 'Ndujasta.

Mikä 'Nduja?