'Nduja simpukkapasta
Mereneläviä, pastaa ja sopivan kipakkaa ‘ndujaa Hungry Chefin malliin. ‘Nduja salamitahna sopii loistavasti tähän simpukkapastaan. Tämä pasta vaatii hieman ennakointia, mutta valmistus on kuitenkin superhelppoa! Kokeile itse ja nauti makujen harmoniasta.
75
min
Helppo
4
annosta
Valmistusaineet
Pastaan:
- 500 g fettucine pastaa
- 1 kg sinisimpukoita (pakaste)
- 500 g kokonaisia katkarapuja (pakaste)
- 1 prk Hungry Chef 'Ndujaa
- 2 prk Hungry Chef Pizzakastiketta
- tuoretta basilikaa
Valmistusohje
- Ota äyriäiset pöydälle sulamaan tunti ennen valmistusta.
- Kumoa pizzakastikkeet ja ‘nduja kattilaan ja hauduttele miedolla lämmöllä hetki.
- Kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti al dente.
- Kun ‘nduja on sekoittunut hyvin kastikkeeseen nosta hieman lämpöä.
- Siivilöi simpukat, huuhtele ja lisää katkarapujen kanssa kastikkeeseen ja sekoita kaikki hyvin sekaisin.
- Anna muhia kannen alla vielä hetki, lisää joukkoon al dente kypsennetty pasta, sekoita kaikki hyvin, mausta basilikalla ja tarjoile!