Kana-tomaattipasta
Herkullisen pastan voi valmistaa helposti vaikka työpaikalla lounastuolla.
Maistuva combo syntyy kädenkäänteessä Lagomin kanafileillä, aurinkokuivatuilla tomaateilla ja saa loppusilauksen cashew-pähkinöistä.
Helppo
Valmistusaineet
- 400g Tagliatelle-pastaa
- 2 x 90g Lagom kanafileitä tomaattikastikkeessa
- 50g Aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
- 1 dl Cashew-pähkinöitä
- Loraus oliiviöljyä
- 1 rkl Currya
- Ripaus Suolaa
- Ripaus Pippuria
- Ripaus Basilikaa
Valmistusohje
- Keitä pasta al denteksi. Lorauta keitinveden sekaan hieman oliiviöljyä ja ripaus suolaa.
- Lisää valmiin pastan joukkoon kanafileet tomaattikastikkeineen, aurinkokuivatut tomaattisuikaleet ja cashew-pähkinät.
- Mausta currylla, suolalla ja pippurilla oman maun mukaan. Sekoita. Anna maustua pannulla miedolla lämmöllä hetki.
- Koristele basilikalla ja nauti raikkaan veden kera!
Lagom tarjoaa hyvää juuri sopivassa koossa.
Sopiva määrä liikuntaa, työtä, ravintoa ja lepoa. Se on kokonaisvaltaista hyvinvointia! Muista olla armollinen itsellesi.