Pappardelle-pastaa tonnikalalla ja artisokalla

Herkullinen pasta tonnikalalla ja artisokalla valmistuu alle puolessa tunnissa ja maistuu taivaalliselta. Nopeaa arkiruokaa parhaimmillaan!

Helppo 4 annosta

Valmistusaineet

Valmistusohje

1. Kuumenna iso kattilallinen vettä kiehuvaksi. Kun vesi alkaa kuplia, lisää suolaa.

2. Puhdista artisokat, leikkaa ne kahtia ja poista kovat uloimmat lehdet, varret, piikikkäät kärjet ja sisäpuolen karvatupsut. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.

3. Ruskista hieman litistettyä valkosipulinkynttä pannulla öljy-voiseoksessa ja lisää artisokat pannulle, kun valkosipuli alkaa muuttua kullanruskeaksi. Mausta suolalla, lisää muutama teelusikallinen vettä ja kypsennä viitisen minuuttia koko ajan sekoittaen. Mausta meiramilla ja lisää tonnikalahiutaleet, joista öljy on kaadettu pois.

4. Keitä pasta, valuta se ja lisää kastike. Sekoita hyvin. Tarjoa heti.

Kokeile lisäksi: lisää pieniksi kuutioiksi leikattu tomaatti pannulla kypsyvän artisokan sekaan.