Pesto-tonnikala-mozzarellapasta
Nopeaa arkiruokaa parhaimmillaan! Pesto-tonnikala-mozzarellapasta maistuu myös perheen pienimmille.
Helppo
4
annosta
Valmistusaineet
- 350 g pastaa
- 160 g Rio Mare-tonnikalaa oliiviöljyssä
- 200 g mozzarellaa
- 1 kypsä tomaatti
- 0,5 dl oliiviöljyä
- kourallinen basilikanlehtiä
- 1 rkl pinjansiemeniä
- 30 g parmesaanijuustoa raasteena
- 2 rkl tuorejuustoa
- suolaa
Valmistusohje
1. Kuumenna iso kattilallinen suolattua vettä kiehuvaksi. Huuhdo basilikat ja laita ne tehosekoittimeen öljyn, parmesaanijuuston, pinjansiementen ja tuorejuuston kanssa. Lisää ripaus suolaa ja sekoita tahnaksi.
2. Kuutioi mozzarella ja tomaatti, valuta tonnikala ja sekoita se mozzarellan ja tomaatin joukkoon. Keitä pasta.
3. Ennen kuin valutat pastan, ota kaksi ruokalusikallista keitinvettä ja lisää pestoon, jotta se pehmenee.
4. Valuta napakan kypsä pasta. Lisää pesto heti pastaan, sekoita hyvin ja lisää vielä tonnikala-tomaatti-mozzarellaseos.