Pesto-tonnikala-mozzarellapasta

Nopeaa arkiruokaa parhaimmillaan! Pesto-tonnikala-mozzarellapasta maistuu myös perheen pienimmille.

Helppo 4 annosta

Valmistusaineet

Valmistusohje

1. Kuumenna iso kattilallinen suolattua vettä kiehuvaksi. Huuhdo basilikat ja laita ne tehosekoittimeen öljyn, parmesaanijuuston, pinjansiementen ja tuorejuuston kanssa. Lisää ripaus suolaa ja sekoita tahnaksi.

2. Kuutioi mozzarella ja tomaatti, valuta tonnikala ja sekoita se mozzarellan ja tomaatin joukkoon. Keitä pasta.

3. Ennen kuin valutat pastan, ota kaksi ruokalusikallista keitinvettä ja lisää pestoon, jotta se pehmenee.

4. Valuta napakan kypsä pasta. Lisää pesto heti pastaan, sekoita hyvin ja lisää vielä tonnikala-tomaatti-mozzarellaseos.