Linguine-pastaa, tonnikalaa ja herneitä

Helppo pastaruoka, jonka valmistukseen ei vierähdä kauaa aikaa. Tähän ruokaan on helppo upottaa muitakin kasviksia ja herneiden sijaan pastassa voi käyttää myös kesäkurpitsasuikaleita.

Helppo 4 annosta

Valmistusaineet

Valmistusohje

1. Täytä iso kattila vedellä. Lisää suolaa ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää pasta ja anna kiehua.

2. Pese vihannekset. Kuutioi porkkana ja tomaatti. Viipaloi selleri, hienonna sipuli ja persilja.

3. Hauduta vihanneksia (paitsi persiljaa ja tomaattia) kattilassa oliiviöljyssä. Lisää herneet ja kypsennä noin 10 minuuttia. Lisää suolaa ja kuutioitu tomaatti, tonnikala ja persilja. Ota pois levyltä noin minuutin kuluttua.

4. Valuta pasta ja mausta se seoksella. Tarjoa heti ja nauti!