Helppo dippi x 3
Nämä Share Catering:in meille kehittelemät dipit ovat helppoja, mutta niin herkullisia! Kokeile Lagomin Snäkkärin päälliseksi, tuoreen leivän pariksi tai vaikka lämpimän ruoan kastikkeeksi!
10
min
Helppo
6
annosta
Valmistusaineet
Herne-korianterihummus:
- 300 g pakasteherneitä
- 0,5 dl Borges extra-virgin oliiviöljyä
- 50 g Tahinitahnaa
- 1 kpl sitruunan mehu + kuori
- 1 puntti korianteria
- suolaa ja pippuria
Aurinkokuivattu tomaatti -tapenade:
- 250 g aurinkokuivattuja tomaatteja
- 50 g kapriksia
- 1/2 punttia basilikaa
- suolaa ja pippuria
Avokado-linssi-pinjansiemensalsa:
- 200 g avokadoa
- 150 g punaisia linssejä
- 25 g punasipulia
- 5 g pinjansiemeniä
- 1 kpl sitruuna
- 1/2 punttia lehtipersiljaa
- suolaa
Valmistusohje
Herne-korianterihummuksen valmistus:
- Ryöppää herneet nopeasti kiehuvassa vedessä.
- Laita kaikki ainekset blenderiin, sekoita sileäksi massaksi. (Voit myös käyttää sauvasekoitinta mikäli et omista blenderiä)
- Mausta suolalla ja pippurilla
Aurinkokuivattu tomaatti -tapenaden valmistus:
- Yhdistä kaikki ainekset kulhoon tai blenderiin.
- Sekoita tasaiseksi.
- Mausta suolalla ja pippurilla.
Avokado-linssi-pinjansiemensalsan valmistus:
- Keitä linssit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Leikkaa punasipuli pieniksi kuutioiksi.
- Kuutioi avokado.
- Hienonna lehtipersilja.
- Rouhi pinjansiemenet.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään salsaksi.
- Mausta sitruunalla ja suolalla.