Helppo dippi x 3

Nämä Share Catering:in meille kehittelemät dipit ovat helppoja, mutta niin herkullisia! Kokeile Lagomin Snäkkärin päälliseksi, tuoreen leivän pariksi tai vaikka lämpimän ruoan kastikkeeksi!

10 min Helppo 6 annosta

Valmistusaineet

Herne-korianterihummus:

Aurinkokuivattu tomaatti -tapenade:

  • 250 g aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 50 g kapriksia
  • 1/2 punttia basilikaa
  • suolaa ja pippuria

Avokado-linssi-pinjansiemensalsa:

  • 200 g avokadoa
  • 150 g punaisia linssejä
  • 25 g punasipulia
  • 5 g pinjansiemeniä
  • 1 kpl sitruuna
  • 1/2 punttia lehtipersiljaa
  • suolaa

Valmistusohje

Herne-korianterihummuksen valmistus:

  1. Ryöppää herneet nopeasti kiehuvassa vedessä.
  2. Laita kaikki ainekset blenderiin, sekoita sileäksi massaksi. (Voit myös käyttää sauvasekoitinta mikäli et omista blenderiä)
  3. Mausta suolalla ja pippurilla

Aurinkokuivattu tomaatti -tapenaden valmistus:

  1. Yhdistä kaikki ainekset kulhoon tai blenderiin.
  2. Sekoita tasaiseksi.
  3. Mausta suolalla ja pippurilla.

Avokado-linssi-pinjansiemensalsan valmistus:

  1. Keitä linssit pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Leikkaa punasipuli pieniksi kuutioiksi.
  3. Kuutioi avokado.
  4. Hienonna lehtipersilja.
  5. Rouhi pinjansiemenet.
  6. Sekoita kaikki ainekset keskenään salsaksi.
  7. Mausta sitruunalla ja suolalla.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.