30 min
Helppo
4 annosta

Herkullinen kana-nachopelti

Kana-nachopelti on herkullinen ja täyttävä ruoka, jossa Lagomin mehevä kanasäilyke yhdistetään rapeisiin nachoihin, suussa sulavaan juustoon sekä raikkaisiin kasviksiin. Helppo ja nopea herkku ja täydellinen valinta vaikkapa rentoihin illanistujaisiin!

Valmistusaineet

    Kana-nachopelti:
  • 300 g nachoja
  • 1 pkt (2 purkkia) Lagom kanasäilyke vedessä
  • reilu 1/2 rasiaa kirsikkatomaatteja
  • 1 avokado
  • 1/2 kurkku
  • 100 g ranskakermaa
  • 1/2 chili
  • 1/2 punasipuli
  • n. 150 g cheddar juustoraastetta
  • salsaa
  • korianteria

Valmistusohje

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Laita uunipellille leivinpaperi ja levitä nachot pellille.
  2. Lisää nachoille kanat (voit säästää puolikkaan purkin koristelua varten) ja ripottele päälle juustoraaste.
  3. Paista uunissa 5-7 minuuttia tai kunnes juustoraaste on sulanut.
  4. Kuutio tomaatti, kurkku ja punasipuli ja viipaloi chili.
  5. Halkaise avokado, kaavi hedelmä lusikalla kuoresta ja kuutio avokado.
  6. Lisää lämpimän nachopellin päälle tomaattia, kurkkua, punasipulia ja avokadoa. Lusikoi päälle salsaa ja ranskankermaa.
  7. Koristele nachopelti kanalla, chilillä ja korianterilla ja nauti!
Jaa resepti
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.