Hungry Chef

Hungry Chefillä on vain yksi tehtävä: löytää maailman parhaiden makujen salaisuudet sekä raaka-aineet - ja jakaa ne kaikille.

Katso tuotteet

Hyvän maun puolesta kannattaa taistella.

Hungry Chefillä, tuolla erilaisten makumaailmojen löytöretkeilijällä, on vain yksi tehtävä: löytää maailman parhaiden makujen salaisuudet – ja paljastaa ne kaikille.

Chef tuo suomalaisten pöytään maailmalta täydelliseen viikonloppuun sopivat 00-pizzajauhot, sisilialaisista kirsikkatomaateista keitellyt pizzakastikkeet, sairaan hyvää calabrialaista ‘Ndujaa ja brunssintekoa helpottamaan niin hyvät pancake- ja vohvelimixit, ettei omia kannata alkaa väsäämään.

Chefin 'Nduja

'Nduja on alunperin Calabriasta, Etelä-Italiasta peräisin oleva tahna, joka tehdään rasvaisesta possunlihasta sekä chilistä. Jokaisella etelä-italialaisella perheellä on varmastikin oma, salainen reseptinsä, mutta Hungry Chef etsi ja valitsi niistä tietenkin parhaimman! Kuten kaikki 'ndujat, myös Chefin versio on käyttövalmista sellaisenaan, mutta parhaiten aromit tulevat esiin lämmitettäessä. Suosittelemmekin Hungry Chefin 'Ndujaa erityisesti pizzan täytteeksi ja erilaisiin pastoihin ja pataruokiin käytettäväksi!

Mikä ’Nduja?

Hungry Chef -tuotteet

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.