60 min
Keskitaso
4 annosta

Hungry Chefin retro grillipizza Peggyn tapaan

Kuka määrää, saako pizzaan laittaa ananasta vai ei? Ei kukaan! Tee kuten Peggy ja lisää vielä persikkaa kaveriksi! Kesän (ja muidenkin vuodenaikojen) paras pizza paistetaan grillissä!

Valmistusaineet

Valmistusohje

  1. Mittaa jauho, suola ja kuivahiiva kulhoon.
  2. Lisää joukkoon + 42ºC asteinen vesi ja oliiviöljy. Vaivaa taikinaa käsin noin 10 minuuttia.
  3. Kohota taikinaa liinan alla noin 1/2 tuntia. Valuta ananas ja persikka. Esivalmistele täytteet.
  4. Aseta pizzakivi grilliin ja kuumenna grilli noin 270 ºC asteeseen.
  5. Muotoile taikinasta jauhoja apuna käyttäen kaksi ohutta pizzakiven muotoista pizzapohjaa.
  6. Nosta tai liu´uta lautasta apuna käyttäen taikinapohja kuumalle pizzakivelle varoen.
  7. Paista grillissä molemmin puolin, kunnes pohja saa väriä.
  8. Levitä puolet kastikkeesta ja täytteistä pizzan päälle tasaisesti.
  9. Laske grillikupu alas ja jatka grillaamista, kunnes juusto on täysin sulanut. Nosta pizza grillistä.
  10. Mausta valkosipulilla ja rucolalla. Valmista samalla tapaa toinen pizza ja nauti.
Jaa resepti

Nämä mukaan Pizzajauhojen lisäksi!

Dole Tropical Gold ananaspalat mehussa

Dole Tropical Gold ananaspalat mehussa

Avaa tuote
Borges Classic oliiviöljy

Borges Classic oliiviöljy

Avaa tuote
Kaikki tuotteet
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.