Helppo

Grillipizza 00-jauhoista

Ystävämme Peggy teki pizzan grillissä. Maku on kohdillaan, eikä tähän tarvitse edes erikseen kastiketta!

Valmistusaineet

Valmistusohje

  1. Mittaa jauhot, suola ja kuivahiiva kulhoon.
  2. Lisää + 42 asteinen vesi ja oliiviöljy jauhoseokseen. Vaivaa taikinaa noin 5 minuuttia.
  3. Kohota taikinaa vedottomassa paikassa liinan alla noin 30 minuuttia.
  4. Valmistele täytteet taihinan kohoamisen aikana.
  5. Laita kanan rintafileet sekä tomaattikastike kulhoon. Pienennä fileitä hieman haarukalla, mausta mustapippurilla ja sekoita.
  6. Kuori ja viipaloi punasipuli.
  7. Aseta pizzakivi grilliin. Kuumenna grilli noin 270 asteeseen.
  8. Muotoile taikina käsin ohueksi pizzakiven muotoon, jauhoja apuna käyttäen.
  9. Nosta pizzataikina kivelle. Paista grillissä molemmin puolin, kunnes saa väriä.
  10. Lisää täytteet pizzan päälle (valuta ananaksista mehu pois ja käytä se esimerkiksi salaatinkastikkeessa) ja jatka grillamista kuvun alla, kunnes juusto on sulanut.

Nauti grillipizza hyvässä seurassa hyvän juoman kera!

Jaa resepti

Tuotteet

Hungry Chef Pizzajauho, 00-vehnäjauho

Hungry Chef Pizzajauho, 00-vehnäjauho

Avaa tuote
Borges Classic oliiviöljy

Borges Classic oliiviöljy

Avaa tuote
Lagom kanan rintafile tomaattikastikkeessa

Lagom kanan rintafile tomaattikastikkeessa

Avaa tuote
Dole Tropical Gold ananaspalat mehussa 3-pack – pizzaan sopivat palat

Dole Tropical Gold ananaspalat mehussa 3-pack – pizzaan sopivat palat

Avaa tuote
Kaikki tuotteet
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.