Keskitaso
1 annosta

Padron-n’duja-grillipizza

Tulisuutta ja täyteläisyyttä yhdistävä grillipizza, jossa espanjalaiset padron-paprikat kohtaavat italialaisen mausteisen n’duja -salamilevitteen. Rapeaksi grillattu pohja, sulava mozzarella ja lempeä tomaattikastike kruunaavat tämän vivahteikkaan grillipizzaelämyksen!

Valmistusaineet

    Täytteet yhteen pizzaan:
  • 2 rkl Hungry Chef pizzakastike
  • 6 kpl padron -paprikoita grillattuna
  • n. 5 tl Hungry Chef n'dujaa
  • n. 80 g kuivamozzarellaa, esim. Riitan Herkku
  • tomaatteja viipaleina, esim. San Marzano
  • tuoretta oreganoa hienonnettuna

Valmistusohje

Pizzapohja:
Käytä pohjana Cheffin grillipizzapohjaa.

Padron paprikat:

  1. Kuumenna öljy grillin kestävällä pannulla ja paista padron parikoita kunnes ne rutistuvat ja saavat hyvän värin. Mausta paprikat suolalla ja mustapippurilla.
  2. Nosta paprikat sivuun odottamaan pizzan täyttöä.

Pizzan paisto ja täytteet:

  1. Muotoile pizzapohja pyöreäksi lätyksi ja voitele pinta oliiviöljyllä.
  2. Nosta pohja oliiviöljypuoli alaspäin grilliin. Tarkkaile grillin lämpöä,  ja kurki pohjaa grillauksen lomassa ettei pizzapohja pala. Ennemmin vähän miedommin ja pidempään kuin liian kuumalla.
  3. Kun pohja vaikuttaa lähes kypsältä, käännä pohja grillissä ja lisää täytteet. Levitä ensin tomaattikastike, sitten juustoraaste ja mozzarellat, n’duja, padron paprikat sekä tomaattiviipaleet. Paista kunnes juusto on sulanut ja täytteet ovat lämminneet. Muista kurkkailla ettei pohja kärähdä.
  4. Nosta pizza grillistä leveän lastan avulla tarjoiluastialle tai lautaselle ja lisää pizzan päälle vielä tuore, hienonnettu oregano. Nauti heti!
Jaa resepti
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.