Chefin nopeampi pizzapohjaohje 00-jauhoista
Pitkällä kylmäkohotuksella saa parasta pizzaa, mutta hieman vähemmälläkin onnistut. Hungry Chefin paras pizzapohjaohje hätäisimmille.
’Nduja on alunperin Calabriasta, Etelä-Italiasta peräisin oleva tahna, joka tehdään rasvaisesta possunlihasta sekä chilistä.
Kuten kaikki ’ndujat, myös Chefin versio on käyttövalmista sellaisenaan, mutta parhaiten aromit tulevat esiin lämmitettäessä. Suosittelemmekin Hungry Chefin ’Ndujaa erityisesti pizzan täytteeksi ja erilaisiin pastoihin ja pataruokiin käytettäväksi!
Mistä löydän Pizzajauho -pussin reseptin?
Suosittu reseptimme löytyy myös täältä.
Mistä jauhoista paras pizza?
Jos haluat panostaa pizzan tekemiseen valitse jauhoiksi 00-jauhot. Hungry Chefiltä löydät eri vaihtoehtoja, joko nopeaan pizzapohjaan 00 Pizzajauhoillamme tai pitkään kylmäkohotukseen Nascosto jauhoista. Joillekin paras jauho pizzaan onkin näiden kahden sekoitus!
Voiko 00 Pizzajauhoa käyttää myös leivontaan?
Kyllä voi! 00-jauhot sopivat erinomaisesti myös muun muassa kakkujen ja muiden herkullisten leivonnaisten leivontaan.
Kuuluuko ananas pizzaan?
Ananas pizzassa on yksi kiistellyimmistä aiheista pizzamaailmassa! Joidenkin mielestä makean ananaksen ja suolaisen pizzan yhdistelmä, erityisesti klassisessa Havaiji-pizzassa, on täydellinen makuelämys. Toiset taas pitävät ananasta täysin sopimattomana pizzan täytteenä ja ovat jyrkästi vastaan sen käyttöä.