Energiaa työpäivään vanha - Lejos

Energiaa työpäivään!

Tilaa tuotteet helposti yrityksellenne tilausportaalistamme

Voitte tilata helposti tuotteitamme suoraan rekisteröitymällä täällä:
www.lejos.fi/tilausportaali

Kun olemme vastaanottaneet ilmoituksen rekisteröitymisestäsi, avaamme teille asiakastilin noin vuorokauden sisällä, jolloin pääsette tekemään ensimmäisen tilauksenne.

Asiakastilin avauksesta tulee teille erikseen ilmoitus, kun olemme hyväksyneet asiakastilin käytön. Tilausportaalistamme saatte kattavasti kaikki toimitusehtomme sekä lisätiedot toiminnastamme.

Markkinoiden halutuimmat brändit sekä tuotteet

Tuotteemme vastaavat kuluttajakysyntää ja piristävät henkilöstön työpäivää!
Halutuimmat brändit ja tuotteet lisäävät merkittävästi henkilöstönne työhyvinvointia. Henkilöstö, joka voi hyvin työssä tuottaa hyvän työpanoksen lisäksi myös paremman asiakastyytyväisyyden sekä tukee organisaation kilpailu- ja uusiutumiskykyä. Meiltä on saatavilla myös kylmäkalusteita sekä muita esillepanoratkaisuja.

Tuotemerkit

Katso kaikki

Panostus työhyvinvointiin on avain menestykseen

Menestyvä työpaikka koostuu energisista ihmisistä, motivoivasta työpaikasta ja inspiroivasta kulttuurista. Energisellä ja hyvinvoivalla ihmisellä on enemmän voimavaroja tehdä tuottavaa työtä. Taukojen ansiosta työntekijät ovat työtehtävissään tutkitusti tehokkaampia.

Haluamme tuotteillamme kasvattaa merkittävästi työntekijöiden energisyyttä, voimavaroja sekä motivaatiota, jotta se lisäisi työyhteisönne tuottavuutta sekä hyvinvointia.

 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä myyntitiimimme, niin katsotaan teille parhaat ja energisimmät ratkaisut yhdessä läpi.

  • Nico Silfver Myyntiedustaja 020 741 3797
  • Jesse Karvanen Sales Manager 020 741 3816
  • Niko Pietikäinen Myyntiedustaja 020 741 3813
  • Ville Mäki Account Manager 020 741 3812
  • Oskari Kangas Account Manager 020 741 3802
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.