Tonnikala-parsasalaatti - Lejos

Tonnikala-parsasalaatti

Uutta helppoa ja herkullista reseptiä vaille? Tässä sellainen! Täyteläinen tonnikalakastike ja rapea parsa tekevät tästä tonnikalasalaatista ihanan raikkaan ja täyttävän – arjen luksusta helposti.

Helppo

Valmistusaineet

Tonnikala-parsasalaatti:

  • 1 prk Rio Mare -tonnikalaa oliiviöljyssä
  • 6 kpl parsoja
  • 1 tl pieniä kapriksia
  • 1 rkl turkkilaista jogurttia
  • Kourallinen rucolaa
  • 1 rkl saksanpähkinöitä (tai muita pähkinöitä)
  • 1 tl puristettua sitruunaa
  • 1 tl omenaviinietikkaa

Valmistusohje

  1. Valuta tonnikalasta ylimääräinen öljy ja ota se talteen annoksen viimeistelyä varten. Lisää tonnikala kulhoon ja laita sekaan 50/50 suhteessa jogurttia sekä majoneesia. Leikkaa kaprikset pieniksi ja lisää maun mukaan. Mausta mustapippurilla. Lisää hieman sitruunamehua ja omenaviinietikkaa. Sekoita massa tasaiseksi.
  2. Leikkaa saksanpähkinät pieneksi. Ota kuiva pannu ja paahda pähkinöitä muutama minuutti. Ota pannulta sivuun.
  3. Leikkaa parsojen kova osa pois juuresta ja leikkaa parsat vielä kahteen osaan. Pese hyvin ja kuivaa.
  4. Kuumenna pannu kuumaksi, lisää oliiviöljy ja parsojen alaosa. Kun olet paistanut minuutin, lisää parsojen yläosa (nämä kypsyvät nopeammin). Mausta suolalla. Ota pannulta ja mausta mustapippurilla & sitruunamehulla.
  5. Asettele lautasen pohjalle hieman tonnatoa. Lisää rucolaa ja parsoja kasaksi. Lisää loput tonnatot ja ripottele paahdetut pähkinät päälle. Viimeistele oliiviöljyllä!
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.