Vitamin Well

Vitamin Well on hiilihapoton janonsammuttaja. Vitamiinipitoinen vaihtoehto tavallisille virvoitusjuomille ja mehuille, silloin kun haluat jotain parempaa!

Katso tuotteet

Vitamin Well – live well!

Enhance with Vitamin Well

Vuoden lämpimien kuukausien lähestyessä Vitamin Well lanseeraa uuden kesäisen maun: Vitamin Well Enhancen.

Kuplattomassa janonsammuttajassa yhdistyy raikas appelsiinin maku ja huolellisestu valitut vitamiinit, kuten C- ja B6-vitamiini sekä niasiini. Niin kuin kaikki muutkin Vitamin Well -juomat, Enhance on hiilihapoton ja säilöntäaineeton vähäkalorinen juoma, jonka makeuttamisessa on käytetty vain hedelmäsokeria ja johon on lisätty runsaasti vitamiineja.

Vitamin Well Enhance on täydellinen yhdistelmä hedelmällisyyttä ja raikkautta.

Tutustu tuotteeseen

Sammuta janosi

Vitamin Well on hyvänmakuinen janonsammuttaja, johon on lisätty vitamiineja ja mineraaleja. Jokaisella juomalla on ainutlaatuinen maku ja yhdistelmä vitamiineja.

Vitamin Well -juomat toimivat parempana vaihtoehtona tavallisille virvoitusjuomille, mehuille ja muille janonsammuttajille. Hiilihapottomat juomat sisältävät vitamiineja, mineraaleja sekä luonnon aromeja. Ne on makeutettu vähäisellä määrällä hedelmäsokeria, ilman keinotekoisia makeutusaineita.

Nämä raikkaat juomat on kehitetty tarkkojen tieteellisten tutkimusten perusteella Ruotsissa, jossa niiden myynti aloitettiin apteekeissa vuonna 2008. Suomessa Vitamin Well -tuotteita on myyty vuodesta 2009 ja ne ovat nousseet hyvinvointitrendin mukana suureen suosioon.

Vitamin Well on juuri sitä, mitä tämän päivän terveystietoiset kuluttajat kaipaavat.

Seuraa meitä somessa

Usein kysyttyjä kysymyksiä Vitamin Well -juomista

Mistä voin ostaa Vitamin Well -juomia?
Vitamin Well -juomia löytyy mm. ruokakaupoista, kahviloista, huoltoasemilta ja kuntokeskuksista kautta maan.

Mitä hyötyjä Vitamin Well -juomista on?
Vitamin Well -vitamiinijuomat ovat hiilihapottomia ja sisältävät hedelmäsokeria vain 4,2g per 100ml. Tänä päivänä perheeseen kuuluu useita erilaisia vitamiineilla ja mineraaleilla rikastettuja tuotteita: Celebrate (mango-ananas), Awake (vadelma), Care (punainen greippi), Realod (sitruuna/lime), Antioxidant (persikka), Hydrate (raparperi/mansikka), Defence (sitruuna-seljanmarja) sekä Upgrade (sitruuna/kaktus) – kaikki omilla ainutlaatuisilla yhdistelmillä ja mauilla. Valitse juuri sinulle sopiva!

Paljonko kaloreita Vitamin Well -juomat sisältävät?
Vitamin Well -vitamiinijuomat ovat makeutettu hedelmäsokerilla ja sisältävät 17 kcal per 100ml.

Paljonko sokeria Vitamin Well -juomat sisältävät?
Vitamin Well -juomat sisältävät 4,2g hedelmäsokeria per 100ml – sitä kannattaa vertailla muiden juomien sokeripitoisuuksiin.

Kuinka kauan Vitamin Well -juoma säilyy?
Avaamaton pullo säilyy kuusi kuukautta. Parasta ennen päiväys löytyy pullon kaulasta. Avattu pullo tulee kuluttaa päivän aikana.

Vitamin Well -tuotteet

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.