Herkuttelu on ihana osa elämää!
Ei ole hyvinvointia tai ihanaa arkea, ilman hetkittäistä herkuttelua.
Tasapainoinen ruokavalio tarkoittaa sitä, että on jäätelöpurkki kummassakin kädessä!
Jos syö 80% terveellisesti, voi 20% syödä mitä huvittaa. Joskus saattaa prosentit heilahtaa, mutta eipä sekään haittaa.
Vinkit onnistuneeseen herkutteluun:
- Leivo itse; itse tehdyt herkut maistuvat kaikista parhaimmalta. Kokeile vaikka suosittua mokkapalareseptiämme tai peltirusinapullaa!
- Pidä herkkupäivä, jonka suunnittelet etukäteen. Työviikko tuntuu mukavammalta, kun on jotain mitä odottaa.
-Muista jäätelö
-Nauti hyvästä ruuasta ja herkuista. Herkkuja ei tarvitse erikseen ansaita, niistä saa ja pitää nauttia.
-Muista suklaa
Hungry Chefiltä mainioimmat herkut parhaimpiin hetkiin
Hungry Chefillä on vain yksi tavoite: löytää maailman parhaiden makujen salaisuudet – ja paljastaa ne kaikille. Ei siis epäilystäkään maistuvatko esimerkiksi Chefin belgialaiset vohvelit tai crepet hyviltä. Sen lisäksi ne ovat erittäin helppoja valmistaa, omia sekoituksia ei edes kannata alkaa väsäämään.
Herkutella voi myös hieman kevyemmin
Kuka sanoi, että kaikkien herkkujen täytyy sisältää lisättyä sokeria? On myös paljon herkkuja, jotka maistuvat makealle ja poistavat herkkuhimot, mutteivät sisällä valkoista sokeria. Osa niistä löytyy valmiina kaupoista ja osan voit valmistaa hetkessä itse!
Kevyemmät herkutPidä kaakaohetki arjen keskellä
Arki maistuu paremmalta, jos joskus kahvin tai teen sijaan herkkuttelee kaakaolla.
Kuuma suklaa tuli tutuksi Ranskassa Louis XIV hovissa. Silloin suklaa sulatettiin juomaksi ja makeutukseksi joukkoon laitettiin sokeriruo’on pätkä. Kyytipoikana juotiin kylmää vettä, sillä juotava suklaa oli niin paksua ja täyteläistä.
Ranskalainen kaakaohetki