Vegaaniset maapähkinävoi-mokkapalat
Mokkapalaohje, joka sopii moneen ruokavalioon. Maapähkinävoi tuo mokkapaloihin ihanaa suolaista vivahdetta ja jäätelö kruunaa tämän herkun.
Tuotehaku
Etsitkö jotain tiettyä tuotetta? Voit etsiä tuotteita brändin tai kategorian perusteella.
EtsiYritysasiakkaat
Oletko yritysasiakas? Löydät tilausportaalin, yhteystiedot ja paljon muuta tietoa yritysasiakkaille tarkoitetuilta sivuilta.
AmmattilaisilleTuotehaku
Etsitkö jotain tiettyä tuotetta? Voit etsiä tuotteita brändin tai kategorian perusteella.
EtsiEtsi reseptejä
Kaikki herkulliset reseptimme jokaiseen tilaisuuteen, arkeen ja juhlaan. Löydä suosikkisi!
ReseptitYritysasiakkaat
Oletko yritysasiakas? Löydät tilausportaalin, yhteystiedot ja paljon muuta tietoa yritysasiakkaille tarkoitetuilta sivuilta.
AmmattilaisilleTämä kaikkien myyjäisten klassikko on tuttu varmasti jokaiselle. Maailman parhaat mokkapalat syntyvät Van Houtenin legendaarisesta kaakaojauheesta juuri oikealla reseptillä. Oikean reseptin salaisuus on suuri määrä voita, sopivasti sokeria ja aitoa, tummaa kaakaojauhetta. Eli nyt vaan nonparellit valmiiksi ja leipomaan!
Tämän ohjeen meille on tehnyt mokkapalataituri, niistä kirjankin kirjoittanut, Prisca Leclerc. Varmasti parhaat mokkapalat, joita olet maistanut!
Leivoitpa mokkapaloja koulun myyjäisiin tai vieraita varten kotiin, ovat ne tällä reseptillä tehtynä varma hitti!
Mokkapalaohje, joka sopii moneen ruokavalioon. Maapähkinävoi tuo mokkapaloihin ihanaa suolaista vivahdetta ja jäätelö kruunaa tämän herkun.
Vegaaniset kesäkurpitsamokkapalat sopivat satokauden mukaan juhlapöytiin. Kesäkurpitsa tekee mokkapaloista mehukkaat.
Gluteenittomat mokkapalat, jotka ovat yhtä hyviä kuin perinteisetkin mokkapalat. Mokkapalaguru Prisca Leclercin resepti on myös maidoton!
Aurinkoista lemon curdia, marenkikuorrute ja täyteläisen ihana mokkapalapohja. Täydellinen päivitys mokkapaloihin Hanna Sumarin tapaan!
Appelsiinin ja suklaan yhdistelmä on hyväksi todettu kokonaisuus, eikä suotta. Appelsiinilla saat mokkapaloihin raikasta twistiä.
Mokkapalat, joissa yhdistyvät puolukoiden kirpeys ja kinuskin makeus. Nämä puolukka-kinuskimokkapalat valmistuvat helposti.
Lapsuudesta tutut mokkapalat aikuiseen makuun. Yhtä helpot leipoa kuin ennenkin, mutta konjakki tekee niistä kahvin kanssa makuklassikon.
Mokkapaloissa parasta on kuorrute. Tässä mokkapalareseptissä kuorrutetta on tarpeeksi, kun nämä mokkapalat tehdäänkin poketyylillä!
Mokkapalat uudella tavalla, keikauskakun tyyliin ananaksilla höystettynä. Kannattaa kokeilla – ananas kuuluu mokkapalaan!
Mokkapalat donitseina. Miksipä ei! Mokkapaladonitsit paistetaan donitsipellillä ja kuorrutuksella + koristeilla saa leikitellä!
Aprikoosi-chilimokkapalat on helppo ja nopea valmistaa – ja ne säilyvät maistuvan mehukkaina pitkään. Eksoottista twistiä mokkapaloihin!
Mokkapalat taipuvat moneksi, kokeile tätä mokkapalan makuista fudgea perinteisten mokkapalojen sijasta seuraavan kerran!
Van Houten Cacao – kaakaojauhe
Avaa tuoteVan Houten Cacao – perinteinen kaakaojauhe
Avaa tuoteVan Houten Kaakaojuomajauhepussit
Avaa tuoteVan Houten Reilun kaupan kaakaojuomajauhe
Avaa tuote