Klassikkojen klassikko on varma valinta milloin vain!

Maailman parhaat mokkapalat

Tämä kaikkien myyjäisten klassikko on tuttu varmasti jokaiselle. Maailman parhaat mokkapalat syntyvät Van Houtenin legendaarisesta kaakaojauheesta juuri oikealla reseptillä. Oikean reseptin salaisuus on suuri määrä voita, sopivasti sokeria ja aitoa, tummaa kaakaojauhetta. Eli nyt vaan nonparellit valmiiksi ja leipomaan!

Tämän ohjeen meille on tehnyt mokkapalataituri, niistä kirjankin kirjoittanut, Prisca Leclerc. Varmasti parhaat mokkapalat, joita olet maistanut!

Perinteiset, parhaat mokkapalat

Maidottomat ja gluteenittomat mokkapalat

Koska kaikilla täytyy olla oikeus syödä klassisia suklaisia mokkaherkkuja, on meillä tietysti resepti myös maidottomiin ja gluteenittomiin mokkapaloihin.

Maidottomat ja gluteenittomat mokkapalat

Mokkapalapirtelö

Juotavia mokkapaloja? Kyllä kiitos!
Pullahiiren leivontanurkka loihti meille herkullisen mokkapalapirtelön reseptin:

Mokkapalapirtelö
(1-2 annosta)

3dl vaniljajäätelöä
1/2 dl maitoa
2 rkl Van Houten-kaakaojauhetta
noin 100 g mokkapalafudgea (resepti alhaalla)

kermavaahtoa, suklaakarkkeja, strösseleitä, fudgea

Mittaa kaikki pirtelön raaka-aineet tehosekoittimeen ja pyöräytä pirtelö tasaiseksi. Annostele yhteen isoon tai kahteen pieneen lasiin. Koristele esimerkiksi kermavaahdolla, strösseleillä ja valmiilla fudgella.

Lisää herkkuja?

Lejoksen herkkumaailmasta löydät maistuvimmat reseptit parhaisiin herkkuihin, terveellisempiä herkkuja unohtamatta.

Herkkumaailma