Kriseldan 5 minuutin meditaatio

Kriseldan 5 minuutin meditaatio on hyvä irtaantuminen arjesta ja toiminnasta. Lyhyen meditaation voi toteuttaa vaikkapa meren äärellä, pyöräretken lomassa tai vaihtoehtoisesti töissä kahvitauolla. Mukana myös helppo retkiresepti kana-lehtikaalisalaattiin.

5 minuutin meditaatio

Hatsolon pohdintaa urheilijan suhteesta ruokaan - Ei vihollinen vaan kaiken perusta

"Vaikka et olisikaan ammattiurheilija, on hyvä muistaa, että ruoka ei ole vihollisesi vaan paras kumppanisi matkalla kohti elinvoimaisempaa arkea."

Pyysimme ystäväämme, hyvinvointivalmentaja ja urheilija Johannes "Hatsolo" Hattusta kirjoittamaan meille artikkelin hänen ruokarytmistään ja suhteestaan ruokaan.

"Mä siis syön ja lepään eka, ja treenaan vasta toka. Tämän simppelin prioriteettien uudelleen järjestelyn ansiosta mun ei enää tarvitse syödä kiireellä, tai olla huolissaan oonko syönyt riittävästi. Ja ai että miten positiivisia vaikutuksia tää on tuonut mun jaksamiseen ja suorituskykyyn.

Kirjoitin tästä muutoksesta nasevan artikkelin Lejoksen hyvinvointimaailmaan ja jaoin siellä myös Hattusen ”TULIPIZZAN” reseptin."

Lue ja inspiroidu!

Pippa Laukan vinkit parempaan uneen ja palautumiseen

"Kuka tunnistaa että arki iskee loman jälkeen yhtä kovaa kuin Mira Potkonen olympiakehässä? Kun loma loppuu, unohtuu helposti kaikki hyvät lupaukset ajoissa nukkumaan menemisestä ja säännöllisestä elämänrytmistä. Voin ainakin itse tunnustaa että sen minkä kesälomalla hyvästä unesta ja palautumisesta omaksuu, unohtuu pian arjen kiireiden alle. On nimittäin niin, että hyvä yöuni ja palautuminen ovat parhaimpia tapoja vaalia omaa terveyttään ja jaksamistaan."

Lue vinkit

RAVITSEVA AAMUPALA

Paras aamupala syntyy laadukkaista raaka-aineista.

Ihana kesäinen aamupala syntyy vähällä vaivalla, kun käyttää hyviä raaka-aineita. Lagom KauraSnäkkärin päälle voit sipaista vaikka (chili)hummusta tai muuta levitettä. Siivuta päälle vielä avokadoa ja vimeistele
ripauksella merisuolahiutaleita. Nauti iso lautasellinen kasvipohjaista kreikkalaistyylistä jugurttia Dole-murskatun ananaksen kera. Sunmaid-rusinat ja Sunsweet-luumut toimivat, kuin terveellisenä jälkkärinä
koko setille – napostele niitä pähkinöiden, marjojen ja hedelmien/kasvisten kera. Aamupalaan tuo kivaa twistiä ja vaihtelua herkullinen jää-chailatte, joka valmistetaan Teekanne-Indian Chai mustasta teestä.
Kylmä juoma kruunaa lämpöisen kesäaamun.

JÄÄ CHAILATTE (1:lle / iso lattemuki)
1,5 dl kuumaa vettä
1 pss Teekanne Indian Chai -teetä
1,5 dl tai enemmän kylmää Barista kaurajuomaa (tai muuta kasvipohjaista maitoa)
maun mukaan agavesiirappia (tai muuta makeutusta)
jäitä

1. Kuumenna vesi, lisää teepussi ja anna hautua noin 5 min.
2. Poista teepussi ja anna teeveden jäähtyä vielä hetki.
3. Laita isoon lattemukiin paljon jäitä, lisää kaurajuoma ja makeutus. Kaada sekaan teevesi ja sekoita.

Nauti!

Kriseldan lempeä 30min jooga

"Tässä lyhyessä kehoa ja mieltä puhdistavassa joogaharjoituksessa sukelletaan hengiyksen maailmaan. Lisäksi tehdään lempeitä liikkeitä meidän sisäelinten ja erityisesti ruoansulatusjärjestelmän hyväksi. Harjoitus sopii tehtäväksi mihin tahansa aikaan päivästä ja se sopii myös aloittelijoille. "

Joogaharjoitukseen
Kokonaisvaltainen hyvinvointi on saavutettavissa, jos uskaltaa olla oma itsensä ja erottua joukosta. Ei yrittämällä näyttää täydelliseltä tai luomalla sellaista mielikuvaa, että kaikki on aina hallussa.

Hatsolon vinkit timanttiseen arkeen

Kysyimme hyvinvointivalmentajalta Johannes ”Hatsolo” Hattuselta mielipidettä siitä, millä tavalla hyvinvointi saavutetaan ja mitä kaikkea se vaatii. Katso motivaatiovideo ja viritä itsesi uudelle tasolle!

Kokonaisvaltainen hyvinvointi
Enemmän unelmointia, vähemmän raippaa.

Pippa Laukan hyvinvointivinkit

Pyysimme lääkärin ja Olet mitä syöt-ohjelman upeaa Pippa Laukkaa kertomaan vinkit lempeämpään uuteen vuoteen.

Katso linkistä miten uuden vuoden voi startata lempeämmin ja mistä palasista paremmat uudenvuodenlupaukset syntyvät.

Pippa Laukan hyvinvointivinkit uuteen vuoteen

Hyvinvointi rakentuu monesta palasesta

Hyvinvointi on kokonaisuus, joka koostuu ravinnosta, henkisestä energiasta, liikunnasta ja levosta. Haluamme opastaa sinut lempeän hyvinvoinnin ja hyvän olon saloihin.

5 ensiaskeleita Mindfulnessin maailmaan

Terveelliset herkut hyvinvoivaan arkeen

Herkkuja jotka maistuvat makealle ja poistavat herkkuhimot, mutteivät sisällä valkoista sokeria? Luit aivan oikein. Osa niistä löytyy valmiina kaupoista ja osan voit valmistaa hetkessä itse!

Terveelliset herkut – vinkkejä arkipäivien herkutteluun
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.