Kriseldan lempeä 30 min jooga

Kriseldan lempeä 30 min jooga rentouttaa kehoa ja mieltä. Pyysimme ystäväämme Kriseldaa kuvaamaan meille joogaharjoituksen, joka sopii tehtäväksi vaikka lounastauolla, kun on tarve rauhoittua ja maadoittua hieman. Kriseldan lempeä 30 min jooga on täällä juuri sinua varten. Kokeile ja nauti!
Kriseldan lempeä 30 min jooga

Näin kevään kynnyksellä tulee valtava tarve puhdistautua – uusiutua. Kevätsiivous ulottuu meidän henkiseen, mutta myös fyysiseen olemukseen. Haluamme syödä puhtaammin, liikkua enemmän ja kenties myös haastaa ajattelutapojamme uutteen uskoon. On täysin luonnollista, että tulee tarve uudistautua, sillä luontokin herää henkiin keväisin.

Olen joogaopettajaurani aikana hurahtanut täysin hengityksen maailmaan. Se on valtavan voimakas työkalu, joka meillä on aina mukana. Se on ensimmäinen asia jonka opimme, kun synnymme tähän maailmaan. Emme kuitenkaan kiinnitä siihen juuri sen enempää huomiota, vaan pidämme sitä itsestään selvyytenä.

Hengityksen avulla voimme energisoida tai rauhoittaa sekä meidän kehoa että mieltä. Säätelemällä meidän hengitystä voimme esimerkiksi huijata meidän stressaantunut mieli rentoutuneeksi. Sen avulla voimme myös lämmittää tai viilentää meidän kehoa. Hengitys on myös valtavan tärkeässä osassa meidän aineenvaihduntaa, sillä suurin osa kehon kuona-aineista poistuu hengityksen kautta.

Tässä lyhyessä kehoa ja mieltä puhdistavassa joogaharjoituksessa sukelletaan hengityksen maailmaan. Lisäksi tehdään lempeitä liikkeitä meidän sisäelinten ja erityisesti ruoansulatusjärjestelmän hyväksi. Harjoitus sopii tehtäväksi mihin tahansa aikaan päivästä ja se sopii myös aloittelijoille.

 Ihanaa olla osa Lejoksen hyvinvoinimaailmaa! Toivottavasti inspiroidutte yhtä paljon kuin minä, sillä girl crushini Pippa Laukan pizzaresepti menee pikimmiten testiin.

Ihanaa kevättä ja uudistumisen aikaa! 

Lejoksen juomavalikoima on mitä parhain! Vitamin Wellin funktionaaliset juomat ovat kulkeneet mukana jo vuosikaudet. Ennustan suurta suosiota uutuusjuoma-Recoverylle, jossa on vanha tuttu seljankukan maku.
Lisäksi kombuchat ovat olleet mahtava lisä seurustelujuomaksi, josta erityisesti meidän suolisto kiittää.
Vinkkinä kiireisille ja kaikille: lasten smoothie snackit on mitä parhain lisä laukkuun tai taskuun on the go. Näillä saa piilevän hangryn taltutettua.
Iltaisin on ihanaa päättää päivä rauhoittavan teekupin ääressä. Meikäläisen teekaapista löytyy aina Sleep & Dream -iltateetä. -Kriselda

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.