Sitruunainen kanabowl
Trendikäs kulhoruoka on nopea valmistaa. Sitruunainen kanabowl saa mehevyyttä sitruunalla piristetystä kanatäytteestä ja raikkaista granaattiomenan siemenistä.
30
min
Helppo
4
annosta
Valmistusaineet
Sitruunainen kanabowl:
- 4 dl couscous’ia
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1 pieni sipuli
- ½ punainen chili
- 4 dl kanalientä
- 1 dl sitruunan mehu ja raastetut kuoret
- 1 tl mustapippuria
- 1 tl suolaa
Täyte:
- 4 prk Lagom kanafile auringonkukkaöljyssä
- 1 sitruunan mehu
- 1 tl suolaa
- 2 dl smetanaa
- ½ dl hienonnettua korianteria
Koristeluun:
- 2 kpl avokadoa
- 1 sitruunan mehua
- 1 granaattiomenan siement
Valmistusohje
- Mittaa couscous kulhoon.
- Kuullota kattilassa rypsiöljyssä hienonnettu sipuli, valkosipulinkynnet ja hienonnettu chili.
- Lisää kanaliemi ja sitruunoiden mehu ja raastetut kuoret.
- Lisää loput mausteet.
- Kaada maustettu liemi couscousin päälle ja peitä kannella.
- Anna turvota noin 6 minuuttia ja sekoita couscous irtonaiseksi.
Tee kanatäyte.
- Valuta kanafileet ja riko rakenne irtonaiseksi sekoituskulhossa.
- Mausta sitruunan mehulla, raastetulla kuorella ja suolalla.
- Lisää joukkoon smetana ja hienonnettu korianteri.
- Siivuta avokadot ja pirskottele pinnalle sitruunamehua.
Kokoa kanabowl couscousista, sitruunakanasta, avokadosta ja granaattiomenan siemenistä.