
Ruokaisa salaatti Hungry Chefin tapaan Iberico-possusta
Mureudestaan ja herkullisuudestaan tunnettu Iberico-possu sopii kuin nenä päähän tähän salaattiin, jonka Taste of Nikimäki -blogin kokki Chefille kehitteli. Tämä ruokaisa salaatti ei ehkä homejuustoineen ole sieltä kevyemmästä päästä, mutta takuulla sitäkin herkullisempi!
30
min
Keskitaso
4
annosta
Valmistusaineet
- 4 kpl Iberico possupihvejä tai muuta sopivaa proteiinia
- 1 rasia Mimis versoseos 70 g
- 1 pss tuoretta babypinaattia
- 1 pss vuonankaalia
- 2 päärynää
- 1 dl saksanpähkinöitä
- sinihomejuustoa
- viikunabalsamicoa
- Borges extra-virgin oliiviöljyä
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje
- Ota pihvit 4 h ennen kypsennystä pöydälle.
- Paista possun pihvejä kuumalla pannulla 3-4 min per puoli, mausta suolalla ja pippurilla ja kääri folioon 15 minuutiksi.
- Lihan ollessa foliossa vetäytymässä sekoita versosekoitus, babypinaatti ja vuonankaali kulhossa. Lorauta sekaan pari ruokalusikallista Borgesin extra-virgin oliiviöljyä.
- Ripottele salaattiseoksen päälle pähkinät ja murustele homejuustoa makusi mukaan joukkoon.
- Pese päärynät hyvin ja leikkaa pitkittäin neljään osaan. Poista siemenkodat.
- Paista päärynöitä kuumalla pannulla molemmin puolin hetki ja asettele salaatin päälle.
- Ota lopuksi lihat foliosta salaatin päälle, viimeistele salaattiannos viikunabalsamicolla.