Valmista kastike yhdistämällä ainekset kulhossa ja sekoita kunnes sokeri liukenee joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla ja tarkista maku.
Kuori ja leikkaa pituussuunnassa salottisipuli ohuiksi siivuiksi ja laita ne pieneen kulhoon. Lisää kulhoon suola ja valkoviinietikka. Anna sipulin marinoitua sillä aikaa, kun valmistelet loput salaatista.
Leikkaa leivästä isoja krutonkeja ja ripottele päälle oliiviöljyä reilusti. Lisää joukkoon valkosipuli ja paahda pannulla, kunnes krutongit ovat tasaisen kullanruskeita. Laita sivuun jäähtymään.
Leikkaa mansikat ja vadelmat puoliksi ja lisää joukkoon puolitetut kirsikkatomaatit, hienonnettu pinaatti, rucola sekä marinoitu salottisipuli. Lopuksi lisää mukaan kastike sekä jäähtyneet krutongit, mausta suolalla ja pippurilla. Anna salaatin maustua vielä kymmenisen minuuttia ennen tarjoilua.
Jaa resepti
Lisää reseptejä
Lehtikaalisalaatti luumuvinegretellä
Lehtikaalisalaatti luumuvinegretellä sopii loistavasti talvisesonkiin ja sen salaisuus löytyy kaiken yhteen sitovasta kastikkeesta.
Kana-fetasalaatti
Kevyt salaatti toimii lounaana tai välipalana kiireisenäkin päivänä, sillä se on erittäin nopea valmistaa.
Lehtikaalisalaatti resepti kvinoalla, päärynällä ja fetalla
Kun kaipaat vaihtelua salaatteihin. Tässä reseptissä yhdistyy ennakkoluulottomasti suolaiset, raikkaat, happamat sekä makeat maut.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavillaTuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.