
Värikäs Beef Jerky-couscoussalaatti
Kun etsit hieman ruokaisampaa lisuketta, kannattaa miettiä hieman rajojen ulkopuolelta! Beef Jerkyä voi käyttää myös ruoanlaitossa couscous-salaatissa! Kokeile ja ylläty!
20
min
Helppo
4
annosta
Valmistusaineet
Värikäs jerky-couscoussalaatti:
- 1 pss (40 g) Jack Link's Beef Jerkyä (valitse mauista oma suosikkisi)
- 5 dl vettä
- 1 punajuuri
- 1 porkkana
- 0,5 tl suolaa
- 2 dl couscous
- 1 kevätsipuli
- ripaus mustapippuria
- 0,5 dl granaattiomenan siemeniä
- 1 pss salaattia
Valmistusohje
- Kuori punajuuri ja porkkana.
- Leikkaa pieniksi paloiksi.
- Kiehauta vesi.
- Lisää suola ja kasvikset kattilaan.
- Lisää couscous, kun kasvikset ovat puolikypsiä.
- Laita kansi kattilan päälle ja ota kattila levyltä.
- Anna couscousin turvota pakkauksen ohjeen mukaan.
- Leikkaa Beef Jerky kuutioiksi. Hienonna kevätsipuli.
- Yhdistä liha, couscous, kasvikset , granaattinomenan siemenet ja kevätsipuli.
- Mausta oman mielesi mukaan suolalla ja mustapippurilla.