Kriseldan 5 minuutin meditaatio

Kriseldan 5 minuutin meditaatio on hyvä irtaantuminen arjesta ja kesän tohinoista. Nyt kesällä 5 minuutin meditaation voi toteuttaa vaikkapa meren äärellä, pyöräretken lomassa.  

Kriseldan terveiset:

  "Hei ihanuudet! Onko mitään kauniimpaa kuin Suomen suvi? Mun kesäsuunnitelmiin kuuluu olla mahdollisimman paljon ulkona, luonnossa. Tiedossa on ainakin sekä melonta- että pyöräilyretket ja niistä inspiroituneena tein loistavan reseptin, jonka ainekset kulkee kätevästi rinkoissa ja repuissa. Lisäksi toteutin ohjatun viiden minuutin meditaation, jonka voi tehdä oikeastaan missä vaan. Suosittelen kuitenkin hakeutumaan luonnon lähelle esimerkiksi metsään tai veden äärelle hengittelemään. Parasta, kun pitää tauon patikoinnista, melomisesta tai pyöräilystä."  

Ihanaa kesää tyypit! Nauttikaa luonnosta ja ulkonaolosta. Muistakaa myös viedä kaikki pois, mitä luontoon viette, eli roskat kierrätykseen.

Kriseldan lämmin kana-lehtikaalisalaatti

Trangialla kokkailu on vaivatonta ja tää resepti on vielä vaivattomampi! Maistuvin kesäsafka valmistuu ulkonatehtynä, sekä -nautittuna. Ota resepti talteen seuraavaa retkeä varten!

Lämmin kana-lehtikaalisalaatti
- Lagom kanafileet
- Borges Garlic Mix vihreät oliivit
- Lehtikaalia

Tee näin:
Laita kattila Trangialle lämpenemään.
Lorauta Borges Garlic Mix vihreät oliivit -pussista yrtti-extra-neitsytoliiviöljyä kattilaan.
Paista kanat.
Revi lehtikaali ja lisää ne kanojen joukkoon.
Lopuksi lisää oliiveja oman maun mukaan.
Nauti kombuchan kera auringonlaskussa.

Siis aivan nerokas retkiruoka, vaikka itse sanon. Sekä oliivipussi, että kanat kulkevat helposti rinkassa tai repussa. Ruokaa ei tarvitse maustaa, sillä oliivit sisältävät suolaa, valkosipulia ja yrttejä. Myös lehtikaali kestää hyvin retkielämää, eikä paina mitään!

Vinkki: Pitkän patikoimispäivän jälkeen voi olla hyvä tankata hiilareita, jolloin suosittelen keittämään riisiä tai perunaa ruuan kaveriksi.

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.