Vihersalaatti
Vihersalaatti sopii alkusalaatiksi, lisukkeeksi tai vaikkapa sellaisenaan brunssille. Vihersalaatti valmistuu helposti ja nopeasti ja se tuo raikkautta ruokapöytään! Tähän vihersalaattiin tekstuuria tuovat Sun-Maidin rusinat, pähkinät sekä kermajuusto.
Valmistusaineet
Salaatti:
- 150-180 g salaattisekoitusta
- 1-2 päärynää
- 150 g kermajuustoa
- 1 dl pekaanipähkinöitä
- 1/2 dl Sun-Maid -rusinoita
- koristeeksi timjamia
Kastike:
- 4 rkl Borges extra-neitsytoliiviöljyä
- 2 rkl sitruunamehua
- maun mukaan suolaa
- maun mukaan rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
- Kuori ja leikkaa päärynät ohuiksi siivuiksi ja paloittele juusto sopiviksi suupaloiksi.
- Sekoita kastikkeen ainekset.
- Kokoa salaatti laittamalla pohjalle reilusti salaattisekoitusta ja päälle päärynää, juustoa, pekaanipähkinöitä ja rusinoita. Koristele timjamilla.
- Viimeistele salaatti kastikkeella ja sekoita.