Vihersalaatti

Vihersalaatti sopii alkusalaatiksi, lisukkeeksi tai vaikkapa sellaisenaan brunssille. Vihersalaatti valmistuu helposti ja nopeasti ja se tuo raikkautta ruokapöytään! Tähän vihersalaattiin tekstuuria tuovat Sun-Maidin rusinat, pähkinät sekä kermajuusto.

15 min Helppo 4 annosta

Valmistusaineet

Salaatti:

  • 150-180 g salaattisekoitusta
  • 1-2 päärynää
  • 150 g kermajuustoa
  • 1 dl pekaanipähkinöitä
  • 1/2 dl Sun-Maid -rusinoita
  • koristeeksi timjamia

Kastike:

  • 4 rkl Borges extra-neitsytoliiviöljyä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • maun mukaan suolaa
  • maun mukaan rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

  1. Kuori ja leikkaa päärynät ohuiksi siivuiksi ja paloittele juusto sopiviksi suupaloiksi.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset.
  3. Kokoa salaatti laittamalla pohjalle reilusti salaattisekoitusta ja päälle päärynää, juustoa, pekaanipähkinöitä ja rusinoita. Koristele timjamilla.
  4. Viimeistele salaatti kastikkeella ja sekoita.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.