Kaakaopavlovat Van Houten leivontakaakaolla
45 min
Helppo
10 annosta

Kaakaopavlovat

Foodbytwins loihti Van Houtenin leivontakaakaosta herkullisen mini pavlovan. Kaakaomarengista, mascarponesta ja tuoreista marjoista sekä hedelmistä koottu pavlova sopii arkeen ja juhlaan.

Valmistusaineet

    Mascarpone:
  • 2 dl kuohukermaa
  • 200 g mascarponea
  • 1/2 dl tomusokeria
    Tarjoiluun:
  • tuoreita mansikoita ja hedelmiä

Valmistusohje

  1. Vatkaa valkuaiset yleiskoneessa tai käsivatkaimella. Lisää sokeria pienissä erissä. Vatkaa marenkia tarpeeksi kauan, näin varmistat sokerin liukenemisen. Kuumenna uuni ajoissa, valmis marenki ei kestä odottamista.
  2. Siivilöi Van Houtenin leivontakaakao marengin sekaan ja lisää etikka tai sitruunamehu. Vatkaa ripeästi sekaisin.
  3. Pursota marenki haluamaasi muotoon.
  4. Paista pienet marengit uunissa 120-asteessa noin 1,5h.
  5. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kerma ja mascarpone sekaisin. Pursota valmiin marengin päälle. Pilko marjoja / hedelmiä pavlovan väliin. Tarjoile heti.

Näillä vinkeillä teet parasta marenkia!

  • Siivilöi Van Houtenin leivontakaakao marengin joukkoon. Saat ihanan täyteläisen tekstuurin.
  • Käytä aina puhdasta, kuivaa ja rasvatonta kulhoa.
  • Kananmunien kannattaa olla huoneenlämpöisiä, näin saat ihanan kuohkean vaahdon.
  • Erottele munat huolella, pienikin määrä keltuaista pilaa marengin.
  • Hapoilla (etikka/sitruuna) saat marenkiin rapean kuoren, mutta sitkeän sisuksen.
  • Paistolämpötila tulee olla tarpeeksi matala, ettei marenki tummu liikaa.
Jaa resepti
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.