Barebells

Barebells on tae herkuttelusta hyvällä omallatunnolla! Aina ilman lisättyä sokeria, proteiinia runsaasti ja tietenkin maku, joka vie kielen mukanaan.

Katso tuotteet

Barebells – jos proteiinipirtelö veisi kielen mennessään ja proteiinipatukka olisikin todellinen herkku?

 

Hyviä uutisia kaikille herkuttelijoille!

Barebells tuotteet sisältävät paljon proteiinia, vähän hiilihydraatteja sekä runsaasti mainiota makua - ilman lisättyä sokeria.

Uskomme hyvän omantunnon herkutteluun ja terveellisiin elämäntapoihin. Tarjoamme herkkuja täynnä proteiinia, joita saa syödä hyvällä omatunnolla. Barebells proteiinipatukat ja pirtelöt ovat herkkua kaikille, jotka kaipaavat helpotusta makeanhimoon ja ovat erityisesti treenaajien suosikkeja. Koska loistava maku ja erinomainen sisältö. Kannattaa kokeilla, et kadu.

Seuraa somessa

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

MIKÄ ON BAREBELLS?

Barebells on vuonna 2016 perustettu ruotsalainen yritys, joka valmistaa, myy ja markkinoi funktionaalisia elintarvikkeita. Barebells tarjoaa herkullisen valikoiman proteiinilla täydennettyjä välipaloja sekä aamiais- ja jälkiruokavaihtoehtoja – mausta tinkimättä. Maku ja tyyli ovat saaneet vaikutusta 50-luvun Amerikasta. Tänä päivänä Barebellsia on saatavilla yli 20 maassa.

KENELLE BAREBELLS-TUOTTEET SOPIVAT?

Barebells proteiinivälipalat sopivat jokaiselle, joka haluaa elämäänsä pieniä arjen nautintoja. Lisätyn proteiinin vuoksi Barebells välipalat sopivat perustallaajien lisäksi täydellisesti myös urheilijoille.

OVATKO BAREBELLS -TUOTTEET GLUTEENITTOMIA?

Barebells-proteiinipatukat saattavat sisältää pieniä määriä gluteiinia. Muut tuotteemme ovat täysin gluteenittomia.

SISÄLTÄVÄTKÖ BAREBELLS-TUOTTEET PÄHKINÄÄ?

Riippuen mausta Barebells proteiinipatukat sisältävät tai saattavat sisältää pieniä määriä pähkinää.

OVATKO BAREBELLS-TUOTTEET VEGAANISIA?

Valikoimistamme löytyy myös vegaanisia patukoita

Barebells -tuotteet

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.