The Gutsy Captain Company

They Gutsy Captain Companyn Kombucha on täysin luonnollinen, pastöroimaton, vatsaystävällinen maitohappobakteerijuoma, joka on myös herkullista! Tutustu!

Katso tuotteet

The Gutsy Captain Company on Euroopan suosituin kombuchan valmistaja.

The Gutsy Captain Kombucha -juomat ovat fermentoituja teepohjaisia kombuchajuomia, jotka sisältävät runsaasti maitohappobakteereita. Juomia ei ole pastöroitu, jolloin probiootit säilyvät elossa. Gutsy Captainin Kombucha sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, janojuomaksi, virkistykseksi treenin jälkeen tai juhlien alkoholittomaksi vaihtoehdoksi.

The GUTsy Captain Company on ensimmäinen kombuchan valmistaja Euroopassa, joka on lanseerannut täysin sokerittoman Zero-tuoteperheen. Ole oman elämäsi kapteeni ja valitse kombucha!

Pirskahteleva uutuus Sunny Peach on täällä

Peach-kombucha on persikan makuinen pirskahteleva vaihtoehto virvoitusjuomille, joka sisältää maitohappobakteereita.
Kombucha sopii loistavasti janojuomaksi, ruokajuomaksi, saunajuomaksi tai vaikka juhlajuomaksi.

Seuraa Gutsya somessa

ZERO-tuoteperhe

GUTsy Captain Zero Kombuchat, kuten kaikki GUTsy Captain Companyn juomat, ovat fermentoituja, teepohjaisia kombuchajuomia, jotka sisältävät maitohappobakteereita. Zero-kombuchan fermentointiprosessi on tavallista pidempi, jolloin sokeri ehtii haihtua juomista. Sekä perinteisten GUTsy Captain kombuchajuomien että sokerittomien Zero-kombuchajuomien valmistusprosessissa käytetään vain korkealaatuisimpia raaka-aineita eikä niihin lisätä keinotekoisia makeutusaineita.

The Gutsy Captain Company -tuotteet

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.