The Gutsy Captain Company

They Gutsy Captain Companyn Kombucha on täysin luonnollinen, pastöroimaton, vatsaystävällinen maitohappobakteerijuoma, joka on myös herkullista! Tutustu!

Katso tuotteet

The Gutsy Captain Companyn Kombucha on luonnollinen, vatsaystävällinen maitohappobakteerijuoma.

The Gutsy Captain Kombucha -juomat ovat fermentoituja teepohjaisia kombuchajuomia, jotka sisältävät runsaasti maitohappobakteereita. Juomia ei ole pastöroitu, jolloin probiootit säilyvät elossa. Gutsy Captainin Kombucha sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, janojuomaksi, virkistykseksi treenin jälkeen tai juhlien alkoholittomaksi vaihtoehdoksi.

Antti Tuiskun ja The GUTsy Captain Companyn Limited Edition Granaattiomena-kombucha

The GUTsy Captain Companyn ja Antti Tuiskun läheisessä yhteistyössä kehittämä Limited Edition-kombucha on pirskahteleva hyvän olon juoma, joka maistuu granaattiomenalle.

”Tämä The GUTsy Captain Kombuchan virkistävä ja herkullinen Granaattiomena-kombucha sisältää vain korkealaatuisia ainesosia, luomuruokosokerilla fermentoitua vihreää teetä ja ainutlaatuista elävää bakteeri- ja hiivaviljelmää.”, kertoo Antti Tuisku.

Antille on myös tärkeää jakaa The GUTsy Captain Companyn viestiä: Olet oman elämäsi kapteeni. Jokaisen tulisi muistaa tehdä elämässään omia valintojaan ja elää juuri sellaista elämää kuin itse haluaa, välittämättä muiden mielipiteistä:

” Julkisuudessa luoviessa olen tottunut siihen, että kaikilla on minusta mielipide. Siitä huolimatta olen aina rohkeasti toteuttanut omaa juttuani artistina, urheilijana ja ihmisenä. Se vaatii hyviä valintoja ja terveellisiä elämäntapoja.”, sanoo Antti.

Granaattiomena-kombucha

Uusi ainutlaatuinen ZERO-tuoteperhe

Syksyn uutuutena täysin sokeriton ja kaloriton Zero-tuoteperhe, johon kuuluu kolme makua: Zero Original, Zero Raspberry ja Zero Ginger & Lemon.

GUTsy Captain Zero Kombuchat, kuten kaikki GUTsy Captain Companyn juomat, ovat fermentoituja, teepohjaisia kombuchajuomia, jotka sisältävät maitohappobakteereita. Zero-kombuchan fermentointiprosessi on tavallista pidempi, jolloin sokeri ehtii haihtua juomista. Sekä perinteisten GUTsy Captain kombuchajuomien että sokerittomien Zero-kombuchajuomien valmistusprosessissa käytetään vain korkealaatuisimpia raaka-aineita eikä niihin lisätä keinotekoisia makeutusaineita.

Antti Tuisku on The GUTsy Captain Companyn brändilähettiläs

Kuka voisikaan paremmin ottaa ruorin haltuunsa ja olla Euroopan johtavan kombucha-brändin kasvona kuin Suomen suurin pop-tähti Antti Tuisku? Tuskin kukaan!

Antti Tuisku on aloittanut virallisena brändilähettiläänä The GUTsy Captain Companyn kanssa ja haluaa ohjata GUTsy Captainin kanssa kaikkia toimimaan oman elämänsä kapteeneina.

"GUTsy Captain kombuchajuomat ovat täydellisiä arjen kaikkiin tilanteisiin: salille, kiertueelle, saunan lauteille- you name it! Kuten monille on tullut tutuksi oma, läheinen ja intohimoinen suhteeni liikuntaan sekä henkiseen- että fyysiseen hyvinvointiin, koin tämän brändin itselleni täydelliseksi kumppaniksi.", kertoo Antti.

Instagram

Hyvää vatsalle!

Kombucha on alunperin Kiinasta peräisin oleva juoma, jota on nautittu jo vuosisatojen ajan. Juomaa on kutsuttu "terveyden eliksiiriksi" sillä sen on uskottu tekevän hyvää terveydelle.

Kombucha tehdään elävän bakteeri- ja hiivaviljelmän avulla vihreää teetä ja luomuruokosokeria fermentoimalla. Tämä bakteeri-hiivaviljelmä tunnetaan myös lyhenteellä SCOBY (symbiotic culture of bacteria and yeast). Fermentointi käyttää lähes kaiken sokerin ja samalla SCOBY tuottaa juomaan antioksidantteja, B-vitamiinia sekä entsyymejä.

Captains bellini -mocktail

Ihana ja jääkylmä bellinikombucha on kesän viilein ja terveellisin mocktail!

Tästä reseptistä riittää kahdelle
1 pullo Captain Kombuchaa (Orginal)
3 persikkaa
2 rkl ruokosokeria
1 lime
jäitä

Pese kaksi persikkaa ja puolita. Poista kivi ja leikkaa paloiksi.
Säästä kolmas persikka koristeluun.
Soseuta persikka sokerin kanssa sauvasekoittimella kuorineen, kunnes kuori on silppuuntunut aivan pieneksi.
Kaada kylmä Kombucha persikkasoseen joukkoon ja sekoita lusikalla tasaiseksi juomaksi. Kaada laseihin, purista joukkoon hieman limeä ja lisää jääkuutiot.

Seuraa Captain Kombuchaa Instagramissa

Raikas juoma joka hetkeen!

Captain Kombucha -juomat valmistetaan aina huolella käsin ja viimeistellään täydellisen makuiseksi useiden viikkojen käymisprosessin aikana. Jokainen pullo sisältää vain korkealaatuisempia, luomusertifioituja raaka-aineita sekä Captain Kombuchan omaa SCOBY-viljelmää. Jotta jokainen pullo olisi täydellisen herkullinen makuelämys.

KIIVI-KOMBUCHA-MOCKTAILIT

Raikkaassa kombucha-mocktailissa maistuvat kiivi, sitrukset ja inkivääri.

resepti kahdelle
2 kiiviä
muutama mintunlehti
kaksi kourallista jäätä
Captain Kombuchaa (maku inkivääri-sitruuna)
1 viipaloitu lime
Leikkaa kiivi ja mintunlehdet paloiksi. Lisää jäät, kiivi ja minttu tehosekoittimeen ja pyöräytä sen verran, että jää on murskana. Jaa jäät kahteen lasiin ja täytä ne kombuchalla. Viimeistele drinkki viipaloidulla limellä ja muutamalla mintunlehdellä. Tarjoile ja nauti!

Reseptin on kehittänyt Tuulia Talvio

The Gutsy Captain Company -tuotteet