The Gutsy Captain Company

They Gutsy Captain Kombucha ja Kefiiri ovat täysin luonnollisia, vatsaystävällisiä probioottijuomia. Tutustu!

Katso tuotteet

The Gutsy Captain Companyn Kombucha ja Kefiiri ovat luonnollisia, vatsaystävällisiä probioottijuomia.

Gutsy Captain Kombucha -juomat ovat fermentoituja teepohjaisia kombuchajuomia, jotka sisältävät runsaasti maitohappobakteereita. Gutsy Captain -vesikefiirit taas vesipohjaisia, maitohappobakteereita sisältäviä juomia. Juomia ei ole pastöroitu, jolloin probiootit säilyvät elossa ja juoma säilyttää hyvää tekevät ominaisuutensa. Gutsy Captainin Kombucha sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, janojuomaksi, virkistykseksi treenin jälkeen tai juhlien alkoholittomaksi vaihtoehdoksi. Kefiiri on loistava hyvän olon virvoitusjuoman korvike, joka hellii vatsaasi.

Hyvää vatsalle!

Kombucha on alunperin Kiinasta peräisin oleva juoma, jota on nautittu jo vuosisatojen ajan. Juomaa on kutsuttu "terveyden eliksiiriksi" sillä sen on uskottu tekevän hyvää terveydelle.

Kombucha tehdään elävän bakteeri- ja hiivaviljelmän avulla vihreää teetä ja luomuruokosokeria fermentoimalla. Tämä bakteeri-hiivaviljelmä tunnetaan myös lyhenteellä SCOBY (symbiotic culture of bacteria and yeast). Fermentointi käyttää lähes kaiken sokerin ja samalla SCOBY tuottaa juomaan antioksidantteja, B-vitamiinia sekä entsyymejä.

Captains bellini -mocktail

Ihana ja jääkylmä bellinikombucha on tämän kesän viilein ja terveellisin mocktail!

Tästä reseptistä riittää kahdelle
1 pullo Captain Kombuchaa (Orginal)
3 persikkaa
2 rkl ruokosokeria
1 lime
jäitä

Pese kaksi persikkaa ja puolita. Poista kivi ja leikkaa paloiksi.
Säästä kolmas persikka koristeluun.
Soseuta persikka sokerin kanssa sauvasekoittimella kuorineen, kunnes kuori on silppuuntunut aivan pieneksi.
Kaada kylmä Kombucha persikkasoseen joukkoon ja sekoita lusikalla tasaiseksi juomaksi. Kaada laseihin, purista joukkoon hieman limeä ja lisää jääkuutiot.

Seuraa Captain Kombuchaa Instagramissa

Raikas juoma joka hetkeen!

Captain Kombucha -juomat valmistetaan aina huolella käsin ja viimeistellään täydellisen makuiseksi useiden viikkojen käymisprosessin aikana. Jokainen pullo sisältää vain korkealaatuisempia, luomusertifioituja raaka-aineita sekä Captain Kombuchan omaa SCOBY-viljelmää. Jotta jokainen pullo olisi täydellisen herkullinen makuelämys.

KIIVI-KOMBUCHA-MOCKTAILIT

Raikkaassa kombucha-mocktailissa maistuvat kiivi, sitrukset ja inkivääri.

resepti kahdelle
2 kiiviä
muutama mintunlehti
kaksi kourallista jäätä
Captain Kombuchaa (maku inkivääri-sitruuna)
1 viipaloitu lime
Leikkaa kiivi ja mintunlehdet paloiksi. Lisää jäät, kiivi ja minttu tehosekoittimeen ja pyöräytä sen verran, että jää on murskana. Jaa jäät kahteen lasiin ja täytä ne kombuchalla. Viimeistele drinkki viipaloidulla limellä ja muutamalla mintunlehdellä. Tarjoile ja nauti!

Reseptin on kehittänyt Tuulia Talvio

The Gutsy Captain Company -tuotteet