The Gutsy Captain Company

They Gutsy Captain Companyn Kombucha on täysin luonnollinen, pastöroimaton, vatsaystävällinen maitohappobakteerijuoma, joka on myös herkullista! Tutustu!

Katso tuotteet

The Gutsy Captain Company on Euroopan suosituin kombuchan valmistaja.

The Gutsy Captain Kombucha -juomat ovat fermentoituja teepohjaisia kombuchajuomia, jotka sisältävät runsaasti maitohappobakteereita. Juomia ei ole pastöroitu, jolloin probiootit säilyvät elossa. Gutsy Captainin Kombucha sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, janojuomaksi, virkistykseksi treenin jälkeen tai juhlien alkoholittomaksi vaihtoehdoksi.

The GUTsy Captain Company on ensimmäinen kombuchan valmistaja Euroopassa, joka on lanseerannut täysin sokerittoman Zero-tuoteperheen. Ole oman elämäsi kapteeni ja valitse kombucha!

The GUTsy Captain kombuchat ovat nyt saatavilla myös tölkeissä!

Suositut The GUTsy Captain kombuchamme ovat nyt saatavilla myös houkuttelevissa tölkeissä! Makuina ovat pulloista tutut Sunny Peach sekä Ginger & Lemon. Tölkkikoko on näppärä 250 ml.

Kombuchamme ovat täysin luonnollisia, pastöroimattomia ja vatsaystävällisiä maitohappobakteerijuomia. Reseptimme on uusittu ja maku on pirskahtelevan raikas! Kombucha sopii loistavasti janojuomaksi, ruokajuomaksi, saunajuomaksi tai vaikka juhlajuomaksi.

Kippistä tänä kesänä näillä syötävän söpöillä tölkeillä!

Tee parempia valintoja!

The GUTsy Captain kombuchat ovat nyt saatavilla uudessa paremmassa maussa, joka on raikas ja ennen kaikkea maukas. Myös pullot ovat saaneet uuden virkistetyn ilmeen, joka on helppo bongata hyllyltä.

Muutokset huokuvat brändille ominaista terveellistä elämäntapaa!

Seuraa Gutsya somessa

The Gutsy Captain Company -tuotteet

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.