90 min
Keskitaso
6 annosta

Hungry Chefin Calzone

Calzone on italialainen suussa sulava versio pizzasta, jossa täytteet leivotaan taikinan sisään. Tästä mehevästä Hungry Chefin calzonesta ei makua puutu – potkua ja makua antamassa Chefin tulinen Diavola pizzakastike, ricottaa ja buffalomozzarellaa. Päälle vielä salamia ja ei muuta kuin herkuttelemaan!

Valmistusaineet

Valmistusohje

Aloita pizzataikinan teolla 3 päivää ennen pizzanpaistoa.

  • Kaada kulhoon puolet vedestä ja sekoita siihen hiiva.
  • Lisää kolmannes jauhoista, sekoita velliksi ja anna muhia 20min.
  • Lisää pikkuhiljaa jauhoja sekä loppu vesi.
  • Lisää suola ja lopuksi öljy ja vaivaa taikinaa noin 10 min.
  • Laita taikina kevyesti öljyttyyn kulhoon, kelmu ympäri ja anna kohota pöydällä yön yli.
  • Siirrä aamulla kylmään kahdeksi vuorokaudeksi.
  • Kun alat paistamaan pizzoja, nosta taikina kylmästä 4 h aikaisemmin, jaa taikina kuudeksi saman kokoiseksi palaksi ja pyöritä ne palloiksi.
  • Laita pallot öljyttyyn astiaan kohoamaan ja kelmu päälle ettei taikinaan muodostu kuorta.

Kuumenna pizzakivi 300 asteeseen.

Valmista pizzat:

  • Revi mozzarella palasiksi ja laita siivilään valumaan.
  • Nosta kohonnut pizzataikinapallo hyvin jauhotetulle pöydälle ja muovaa mieleiseksi.
  • Calzoneen voi jättää reunan tai painaa sen matalaksi.
  • Levitä täytteet toiselle puolelle pizzaa (ei reunan päälle)
  • Taita ”kansi” toisen puolen päälle, ja painele tai rullaa calzone ilmatiiviiksi
  • Paista pizza kypsäksi pizzauunissa noin 2-3 min.
  • Lisää halutessasi päälle hieman tomaattikastiketta sekä juustoa
Jaa resepti

Tuotteet

Hungry Chef tulinen Diavola Pizzakastike

Hungry Chef tulinen Diavola Pizzakastike

Avaa tuote
Hungry Chef Pizzajauho Nascosto ”00”

Hungry Chef Pizzajauho Nascosto ”00”

Avaa tuote
Kaikki tuotteet
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.