NOCCO

NOCCO BCAA -energiajuomat antavat voimaa. Niissä yhdistyvät raikas maku ja aktiivista elämäntyyliä tukevat ravinteet. Nauti treeneissä tai janojuomana!

Katso tuotteet

NOCCO energiajuomat antavat voimaa – are you NOCCO enough?

Kovankaan treenin ei tarvitse maistua puulta. Vai mitä sanot treenistä, joka maistuu mansikoilta? Vaikka treenaisit kuinka kovaa, kaikki pelissä, jäljellä vain hiki, sydämen jyske ja tärisevät lihakset. Juuri tätä varten on olemassa juoma, joka antaa hommaan herkullisen tekemisen maun. NOCCO -energiajuomat ovat sokerittomia ja hiilihydraatittomia ja niissä yhdistyvät raikas maku ja aktiivista elämäntyyliä tukevat ravinteet. NOCCO sopii joka tilanteeseen: joko treenien aikana ravitsemaan lihaksia tai ihan muuten vaan janoa sammuttamaan. NOCCO BCAA -juomat sisältävät treenissä auttavia BCAA-aminohappoja, vihreän teen EGCG:tä, kofeiinia ja kuutta eri vitamiinia. Kofeiiniton NOCCO BCAA+ ei puolestaan sisällä kofeiinia, mutta sitäkin enemmän aminohappoja. NOCCO Focus tuotteet taas auttavat keskittymään mm. kofeiinin voimin.

I'TS TIME TO FOCUS

RAMONADE
Eksoottisen rambutaanin, omenan ja melonin makuyhdistelmä uudessa, tyylikkäässä ja jo ikonisessa muotoilussa.. Kuten kaikki muutkin NOCCO Focus -maut, tämäkin on täydennetty 180 mg:lla kofeiinia, vitamiineja, vihreä tee -uutetta sekä on täysin sokeriton ja vegaaninen.

Raikkaat NOCCO-juomat maistuvat marjoille ja hedelmille

NOCCO-juomat ovat sokerittomia, hiilihydraattomia ja lisäaineettomia. Juomat sopivat joka tilanteeseen: joko treenien aikana ravitsemaan lihaksia tai ihan muuten vaan janoa sammuttamaan. NOCCO sisältää BCAA-aminohappoja, vihreän teen EGCG:tä, kofeiinia ja kuutta eri vitamiinia.

Seuraa Instagramissa

Usein kysyttyjä kysymyksiä NOCCO-juomista

MITÄ BCAA ON?

BCAA-aminohapot (Branched Chain Amino Acids) ovat haaraketjuisia aminohappoja, joihin kuuluvat leusiini, valiini ja isoleusiini. Keho käyttää näitä välttämättömiä aminohappoja lihasten rakennusaineena sekä suorana energianlähteenä lihaksille. Keho ei pysty valmistamaan näitä aminohappoja itse, vaan ne on saatava ruokavaliosta.

KUINKA PALJON BCAA-AMINOHAPPOJA NOCCO-TUOTTEET SISÄLTÄVÄT?

NOCCO BCAA -tuotteet sisältävät 3000 mg BCAA-aminohappoja suhteessa 4:1:1: 2000 mg leusiinia, 500 mg isoleusiinia ja 500 mg valiinia. NOCCO BCAA+ -tuotteet sisältävät 5000 mg BCAA aminohappoja suhteessa 4:1:1: 3333 mg leusiinia, 833 mg isoleusiinia ja 833 mg valiinia.

KUINKA MONTA TÖLKILLISTÄ NOCCO BCAA -JUOMAA VOIN JUODA PÄIVÄSSÄ?

Herkkyys kofeiinille on yksilöllistä. Yksi tölkillinen NOCCOa sisältää 180 mg kofeiinia, mikä vastaa noin kahta kupillista kahvia. Suositeltu maksimiannos on kaksi tölkkiä päivässä.

KUINKA PALJON KOFEIINIA NOCCO BCAA SISÄLTÄÄ?

Yksi NOCCO BCAA -tölkki sisältää 180 mg kofeiinia, joka vastaa noin kahta kupillista kahvia.

SOPIIKO NOCCO BCAA -JUOMA KAIKILLE?

NOCCO BCAA -virvoitusjuomia ei suositella käytettäväksi raskauden tai imetyksen aikana. Tuote ei sovellu lapsille.

Lue lisää

NOCCO -tuotteet

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.