Van Houten

Van Houten takaa parhaan lopputuloksen silloin kun kaipaat jotain suklaista vähän vaativampaan makuun. Mokkapaloihin ehdoton ykkönen!

Katso tuotteet

Maailman paras kaakao ja mokkapalat syntyvät aidosta ja alkuperäisestä Van Houten -kaakaojauheesta!

Ihmisen keho on huvipuisto, joka kaipaa välillä nautintoja. Jos nauttii laadukasta suklaata kaakaossa, kakussa, kahvissa tai kastikkeessa, ei maailma voi olla paha paikka. Varsinkaan, kun kaakao on aidosti sitä itseään. Päinvastoin, se tekee elämästä taas vähän enemmän elämisen arvoista.

Unelma sai alkunsa Amsterdamissa vuonna 1828, kun C. J. van Houten kehitti tavan valmistaa kaakaojauhetta. Pian Van Houten kaakaojauheet valloittivat tuhansien suklaan ystävien sydämet. Tänne kylmään pohjolaan Van Houten saapui jo vuonna 1921 lämmittämään suklaan ystävät.

Valmiit annospussit helpottavat käyttöä, koska ne sisältävät kaakaojauheen, maitojauheen ja sokerin. Lisää vain kuuma vesi.

Van Houten tuo makuelämyksiä ja puhuttelee vaativia kuluttajia, jotka vaalivat hyvää tunnetta ja makua. Vertaa ja huomaat eron itse.

Van Houten -tuotteet

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.