Valmistusohje
Valmista ensin lettutaikina:
- Sekoita kaikki taikinan kuivat aineet isoon kulhoon.
- Sekoita nesteet keskenään.
- Lisää kananmuna-, öljy-, kivennäisvesi- ja maitosekoitus pienissä erissä kuiviin aineisiin.
- Sekoita vispilällä hyvin ja anna taikinan levätä 30 minuuttia.
Taikinan levätessä valmista täyte:
- Notkista Mascarpone ja lisää siivilöity kaakao ja tomusokeri.
- Vatkaa tasaiseksi.
- Lisää seokseen kermaa ja vatkaa koko seos vaahdoksi.
- Laita seos pursotuspussiin.
Paista letut öljyllä voidellulla pannulla keskilämmöllä. Tästä lettureseptistä tulee n. 12 suurehkoa lettua.
Sulata koristeluun tarkoitettu suklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa. Vatkaa kerma ja laita se pursotuspussiin.
Pursota valmiin letun keskelle reilusti mascarpone-suklaavaahtoa ja kääri varovasti. Pursota päälle kermaa ja koristele suklaasulalla. Tarjoile ananaksen kanssa tai jonkun muun raikkaan hedelmän kanssa.