Dole

Kypsinä poimittuja, kullankeltaisia ja takuumaistuvia Dolen ananaksia voit käyttää monipuolisesti leivonnassa, ruoanlaitossa tai nauttia sellaisenaan!

Katso tuotteet

Dole – Sunshine For All

Dole poimii aurinkoiset, parhaalta maistuvat ja oikeasti juuri sopivan kypsät hedelmät tuotteisiinsa. Vaikka säilykkeissä joskus on ollutkin sokerisiirappia, meillä hedelmät on hedelmää ja mehu on mehua. Kehtaamme myös väittää, että Dole Tropical Gold -ananas maistuu aivan parhaalta, jopa paremmalta kuin tuore ananas, koska se on a) poimittu oikeaan aikaan b) makea lajike ja c) sisältää enemmän c-vitamiinia kuin muut säilykeananakset. Olemme testanneet ja todella monet ovat huomanneet eron. Huomaatko sinä?

Dolen tuotteilla on Rainforest Alliance -sertifikaatti.

Dolen Tropical Gold ananaslajike on omaa luokkaansa!

Et voi uskoa, miten hyvältä säilykeananas voi maistua, ennen kuin olet kokeillut Dolen Tropical Gold -ananasta. Luonnollisen rapea koostumus ja herkullinen, syvänkeltainen väri houkuttelevat maistamaan. Mikäli yhtään jää jäljelle, voi Dolen Tropical Gold ananasta käyttää monenlaisessa ruoanlaitossa ja leivonnassa.

Dole -tuotteet

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.