Dolen ananas-raparperimuffinssit
Raikas ja maukas ananas sekä sopivan kirpsakka raparperi maustavat nämä herkulliset muffinssit, jotka ovat vielä helppoja ja nopeita tehdä!
30
min
Helppo
8
annosta
Valmistusaineet
- 4 kananmunaa (huoneenlämpöisiä)
- 3 dl sokeria
- 2 dl sulatettua voita tai margariinia
- 4 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 tl vaniljasokeria
- 1 prk Dole ananaspaloja
- 2 dl pieniksi pilkottuja raparperin paloja
- tomusokeria koristeluun
- muffinssivuokia
Valmistusohje
- Vaahdota munat ja sokeri.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne munavaahtoon.
- Lisää sulatettu rasva, ananasmurska (valuta n. 1/4 ananasmehusta pois) ja raparperinpalat.
- Sekoita taikinaa sen verran, että aineet sekoittuvat.
- Jaa taikina muffinivuokiin ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
- Muffinssien jäähdyttyä koristele ne tomusokerilla.
Paistoaika sekä muffinssien määrä riippuu siitä, minkä kokoisia muffinssivuokia käytät. Mikäli haluat reilummin ananaksen makuisia muffinsseja, voit lisätä jokaisen muffinssin sisään ennen paistoa yhden Dolen ananaspalan.