Valkosuklaakeksit rusinoilla

Suklaa ja rusinat ovat tunnetusti hyvä makupari. Leivo muhkeisiin valkosuklaakekseihin mansikanmakuisia rusinoita ja valkosuklaahippuja, niin herkkusuut kiittävät.

30 min Helppo

Valmistusaineet

Ohjeesta saat 24 cookieta:

Valmistusohje

  1. Vaahdota pehmeä voi ja sokerit.
  2. Lisää kananmuna seokseen vatkaten.
  3. Sekoita vehnäjauhoihin leivinjauhe, suklaarouhe ja rusinat.
  4. Lisää seos voi-sokeri-munavaahtoon ja sekoita nopeasti tasaiseksi.
  5. Jaa taikina 24 palaan, pyörittele palloiksi ja nostele ne leivinpaperin päälle kahdelle uunipellille. Litistä taikinapaloja kevyesti kämmenellä.
  6. Paista keksejä 200-asteisessa uunissa 8–10 minuuttia, kunnes pinta on kauniisti ruskistunut.

Säilytä valkosuklaa-rusinakeksejä jäähtyneinä tiiviissä purkissa, jotta niiden rapeus säilyy. Voit myös pakastaa keksit.

Vinkki: Jos käytät tavallisia Sun-Maid-rusinoita, vaihda suklaa tummaan, niin makeus pysyy balanssissa.