Suklaasydämet
Yllätä ystävä tai rakas suloisilla tuulihattusydämillä. Sopii mainiosti myös aamupala- tai brunssipöytään jälkiruoaki.
Helppo
Valmistusaineet
Kaakao-tuulihattutaikina:
- 2 dl vettä
- 100 g voita
- 1,5 dl vehnäjauhoja
- ½ dl Van Houten kaakaojauhetta
- 3 kananmunaa
Täyte:
- 2 dl kermaa
- 1 prk rahkaa
- 1 pss Mariannerouhetta
- 1 1/4 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- koristeeksi tomusokeria
Valmistusohje
Kaakao-tuulihatut:
- Kuumenna kattilassa vesi kiehuvaksi.
- Sulata voi veteen.
- Sekoita vehnäjauhot ja kaakaojauhe keskenään.
- Lisää jauho-kaakaoseos kerralla kattilaan, samalla hyvin sekoittaen, kunnes seos irtoaa kattilan reunoista.
- Anna taikinan jäähtyä.
- Lisää munat sekoittaen samalla koko ajan.
- Pursota leivinpaperin päälle pellille sydämen muotoisia tuulihattuja.
- Paista tuulihattuja n. 25 minuuttia 200 -asteisessa uunissa.
Täyte:
- Vaahdota kerma.
- Lisää kermavaahtoon sokerit, rahka ja Mariannerouhe.
- Täytä jäähtyneet tuulihatut joko leikkaamalla ne halki tai pursottamalla täytettä niiden sisään.
Voit koristella suklaasydämet tomusokerilla, kaakaojauheella tai sulatetulla suklaalla
Van Houten on valloittanut jo monen suklaan ystävän sydämen. Näitä suklaisia reseptejä ei kannata missata. Van Houten - vähän vaativampaan makuun!