Ranskalaistyyppinen suklaatoffee
30 min
Helppo
10 annosta

Ranskalaistyyppinen suklaatoffee

Suussa sulava suklainen toffee maustetaan pähkinöillä. Tästä reseptistä saat nelisenkymmentä herkkupalaa, nautiskele itse tai paketoi nätisti lahjaksi. Reseptin meille teki Taina Tellman ja herkut kuvasi Arto Vuohelainen.

gluteeniton

Valmistusaineet

  • 2 dl kermaa
  • 2 dl sokeria
  • 2 rkl voita
  • 2 rkl Van Houten kaakaojauhetta
  • 1 rkl glukoosisiirappia
  • 0,5 dl rouhittuja hasselpähkinöitä tai manteleita

Valmistusohje

  1. Kuumenna kerma kattilassa ja lisää kaikki ainekset paitsi pähkinät kermaan. Keitä voimakkaasti poreillen noin 10−15 minuuuttia.
  2. Lisää pähkinät tai mantelit ja kaada kuuma toffeeseos leivinpaperoituun vuokaan (koko noin 17 x 17 cm). Jäähdytä huoneenlämmössä (jäähtymiseen menevä aika riippuu massan paksuudesta). Leikkaa toffee paloiksi. Kääri palat sellofaaniin tai leivinpaperipaloihin.
Jaa resepti
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.