Risotto ohje

Klassinen risottoresepti saa vaihtelua rusinalisäyksellä. Kokeile jo tänään!

45 min Helppo 4 annosta

Valmistusaineet

  • 4 dl risottoriisiä
  • 2 dl valkoviiniä
  • 8 dl kasvis- tai kanalientä
  • 2 rkl mascarponejuustoa
  • 2 rkl parmesanjuustoa raasteena
  • 1 nippu vihreää parsaa
  • 1 pieni sipuli
  • 1 sitruuna
  • 1 dl rusinoita
  • oliiviöljyä, suolaa, pippuria

Valmistusohje

  1. Kuullota sipuli oliiviöljyssä
  2. Lisää riisi sekä rusinat ja kuullota kunnes riisi on lasimaista
  3. Lisää valkoviini ja keitä koko ajan sekoittaen, kunnes viini on lähes kokonaan imeytynyt riisiin
  4. Lisää sitten desi kerrallaan kasvis- tai kanalientä ja anna imeytyä
  5. Leikkaa parsoista puinen kantaosa pois (noin 2-3 cm)
  6. Pilko parsat sentin paksuiksi paloiksi ja sekoita melkein kypsän risoton joukkoon
  7. Kun riisi on kypsää, nosta kattila liedeltä ja lisää parmesanraaste ja mascarpone
  8. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla

Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.