Piña Colada tiramisu

Tiramisuunkin voi välillä hakea twistiä eri makumaailmoista. Sokerivaltakunta -blogin Sanja haki aurinkoista fiilistä synkimpään vuodenaikaan ja syntyi pirteä piña colada -tiramisu! Kokeile jo tänään!

Helppo

Valmistusaineet

Pohjaan:

  • 2 pkt savoiardikeksejä (ladyfinger)
  • ananasmehua (ananastölkeistä valutettua)
  • 2 rkl rommia (tai rommiaromia jos tarjoat tiramisua lapsille)

Täytteeseen:

  • 500 g Mascarpone -juustoa
  • 5 dl kuohukermaa
  • 50 g tomusokeria
  • 150 g kookoshiutaleita (100 g täytteeseen ja 50 g koristeluun)
  • 3 tlk Dole pieniä ananaspaloja mehussa

Valmistusohje

  1. Valuta ananastölkit,  säästä liemi.
  2. Lisää liemeen rommi.
  3. Vatkaa kerma vaahdoksi.
  4. Vatkaa mascarpone tomusokerin kanssa.
  5. Sekoita mascarpone sekä kermavaahto kevyesti keskenään.
  6. Lisää vaahtoon kookoshiutaleet.
  7. Kasta savoiardikeksit yksitellen ananasrommiliemessä ja lado vuoan pohjalle.
  8. Lisää keksien päälle puolet vaahdosta, ripottele päälle puolet ananaspaloista.
  9. Lisää toinen kerros kasteltuja keksejä, päällystä vaahdolla ja ananaspaloilla.
  10. Ripottele päälle koristeeksi ananashiutaleet.