Piña Colada tiramisu
Tiramisuunkin voi välillä hakea twistiä eri makumaailmoista. Sokerivaltakunta -blogin Sanja haki aurinkoista fiilistä synkimpään vuodenaikaan ja syntyi pirteä piña colada -tiramisu! Kokeile jo tänään!
Valmistusaineet
Pohjaan:
- 2 pkt savoiardikeksejä (ladyfinger)
- ananasmehua (ananastölkeistä valutettua)
- 2 rkl rommia (tai rommiaromia jos tarjoat tiramisua lapsille)
Täytteeseen:
- 500 g Mascarpone -juustoa
- 5 dl kuohukermaa
- 50 g tomusokeria
- 150 g kookoshiutaleita (100 g täytteeseen ja 50 g koristeluun)
- 3 tlk Dole pieniä ananaspaloja mehussa
Valmistusohje
- Valuta ananastölkit, säästä liemi.
- Lisää liemeen rommi.
- Vatkaa kerma vaahdoksi.
- Vatkaa mascarpone tomusokerin kanssa.
- Sekoita mascarpone sekä kermavaahto kevyesti keskenään.
- Lisää vaahtoon kookoshiutaleet.
- Kasta savoiardikeksit yksitellen ananasrommiliemessä ja lado vuoan pohjalle.
- Lisää keksien päälle puolet vaahdosta, ripottele päälle puolet ananaspaloista.
- Lisää toinen kerros kasteltuja keksejä, päällystä vaahdolla ja ananaspaloilla.
- Ripottele päälle koristeeksi ananashiutaleet.