Helppo

Parsakaalipasta

Voimakkaan vihreää parsakaalia, täyteläisen maukasta kukkakaalia ja fenkolia maustettuna rusinatapenadella. Pasta ei voi paljon parempia kavereita saada!

kasvisruoka vegaaninen

Valmistusaineet

  • 1 parsakaali
  • 1 pieni kukkakaali
  • 1 sipuli
  • ½ fenkoli
  • 2 rkl rusinatapenadea
  • tagliatellepastaa
  • oliiviöljyä, suolaa, pippuria

Valmistusohje

  1. Keitä parsakaali ja kukkakaali melkein kypsiksi suolalla maustetussa vedessä
  2. Paista suikaloitua sipulia ja fenkolia paistinpannulla oliiviöljyssä. Lisää parsakaali, kukkakaali sekä tapenade ja sekoita huolella
  3. Pyöritä sekaan vielä keitetty pasta ja mausta suolalla ja pippurilla

Voit halutessasi lisätä kasvisten sekaan tilkan kermaa ennen pastan lisäämistä.

Jaa resepti

Tuotteet

Sun-Maid Kalifornialainen rusina

Sun-Maid Kalifornialainen rusina

Avaa tuote
Sun-Maid Kalifornialainen rusina LUOMU

Sun-Maid Kalifornialainen rusina LUOMU

Avaa tuote
Sun-Maid Kalifornialainen rusina iso purkki

Sun-Maid Kalifornialainen rusina iso purkki

Avaa tuote
Sun-Maid Kalifornialainen Mini-Snacks rusina 9-pack

Sun-Maid Kalifornialainen Mini-Snacks rusina 9-pack

Avaa tuote
Kaikki tuotteet
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.