Parsakaalipasta
Voimakkaan vihreää parsakaalia, täyteläisen maukasta kukkakaalia ja fenkolia maustettuna rusinatapenadella. Pasta ei voi paljon parempia kavereita saada!
- kasvisruoka
- vegaaninen
- Pääruoat
Helppo
Valmistusaineet
- 1 parsakaali
- 1 pieni kukkakaali
- 1 sipuli
- ½ fenkoli
- 2 rkl rusinatapenadea
- tagliatellepastaa
- oliiviöljyä, suolaa, pippuria
Valmistusohje
- Keitä parsakaali ja kukkakaali melkein kypsiksi suolalla maustetussa vedessä
- Paista suikaloitua sipulia ja fenkolia paistinpannulla oliiviöljyssä. Lisää parsakaali, kukkakaali sekä tapenade ja sekoita huolella
- Pyöritä sekaan vielä keitetty pasta ja mausta suolalla ja pippurilla
Voit halutessasi lisätä kasvisten sekaan tilkan kermaa ennen pastan lisäämistä.
Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.