Helppo

Herne-minttupesto

Raikas pesto, jossa maistuu kesä by Teemu Laurell

Katso reseptivideo ›

Valmistusaineet

  • 2 l herneenpalkoja
  • 1 puntti tuoretta minttua
  • 1 dl parmesaaniraastetta
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 dl paahdettuja pinjansiemeniä
  • 2 dl Borges extra-virginoliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

  1. Kuori herneenpalot.
  2. Laita herneet, nypityt mintunlehdet, parmesaaniraaste, valkosipulinkynnet ja paahdetut pinjansiemenet korkeaan astiaan.
  3. Aja kaikki aineet sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi, ohenna oliiviöljyllä, mausta suolalla ja pippurilla ja tarkista maku.
  4. Ohenna pestoa tarvittaessa oliiviöljyllä niin, että seos on sopivan tasaista ja pestomaista.
Jaa resepti
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.