Currykana

Maukkaan tulista, itämaisia makuyhdistelmiä, raikkaan värikästä ja silti sopivan arkista perusruokaa. Tässä currykana-reseptissä ihanaa makeutta vastapainoksi tulisuudelle tuo Sun-Maidin rusinat.

Helppo

Valmistusaineet

  • 400 g broilerin suikaleita
  • 2 porkkanaa
  • ½-1 dl rusinoita
  • 1 sipuli
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 valkosipulin kynsi
  • ½ tuore chili
  • 2 rkl ranskankermaa
  • 1 rkl curryjauhetta
  • 2 rkl voita tai öljyä
  • ½ dl vehnäjauhoja
  • 4 dl kasvislientä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

  1. Laita voi ja curry hetkeksi hautumaan miedolle lämmölle paksupohjaiseen kasariin
  2. Lisää hienonnettu chili, valkosipuli, sipuli sekä rusinat ja nosta hiukan lämpöä
  3. Freesaa aineksia hetken aikaa ja nosta lämpö maksimiin. Lisää broilerisuikaleet ja pieneksi kuutioitu porkkana. Paista kunnes broileri on kypsää
  4. Lisää kuutioitu kesäkurpitsa ja siivilöi jauhot sekaan. Sekoita jauhot tasaisesti aineksien joukkoon ja lisää kasvisliemi koko ajan sekoittaen
  5. Anna currykanakastikkeen kiehua kymmenisen minuuttia ja lisää ranskankerma, suola sekä pippuri ja keitä vielä hetki

Tarjoile currykana basmatiriisin kanssa.

Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.