Sitruunainen salaattikastike
Tämä sitruunainen salaattikastike on yksinkertaisen kuuloinen, mutta sen salaisuus piilee oikeissa suhteissa ja korkeatasoisissa raaka-aineissa. Säilytä kastike kannellisessa pullossa ja ravistele kunnolla aina ennen käyttöä. Tämä kastike sopii pastaa, perunaa, papuja, kalaa tai juustoa sisältäviin salaatteihin. Sitruunainen salaatinkastike on erinomainen myös vihreän salaatin kanssa. Tuunaa kastiketta lisäämällä siihen tuoreita yrttejä, kuten ruohosipulia, korianteria tai timjamia.
5
min
Helppo
6
annosta
Valmistusaineet
- 2 dl Borges Extra Mild oliiviöljyä
- 1 dl luomusitruunamehua (n. 1 sitruuna)
- 1/2 tl laadukasta sormisuolaa
- 1/2 tl sokeria
Valmistusohje
- Mittaa kaikki ainekset kannelliseen lasipurkkiin
- Ravistele kunnolla
- Käytä salaatissa.
Salaatinkastike säilyy jääkaapissa viikon verran